Svítící pylony Triline: zajímavá a překvapivá reklamní plocha

Jak si orientačními systémy označit firmu a nabídnout Triline v obchodních centrech, nemocnicích, bankách a na dalších místech, kde je potřeba rychlá a snadná orientace, již víte. Možná už jste si orientačními systémy také vybavili vaši firmu a okolí. Možností využití je ale mnohem víc a my jejich univerzálnost, flexibilitu a všestrannost ve spolupráci s vámi stále objevujeme.

Velký a nový potenciál orientačních systémů je v oblasti reklamy. Zde platí pravidlo, že nových nápadů není nikdy dost… Reklamou jsme všichni obklopeni a jsme k ní již do jisté míry imunní. Proto je dobré zkoušet zaujmout nově, překvapivě. K tomu se skvěle hodí samostatně stojící informační panely – Svítící pylony.

Dobře vyrobený svítící pylon na sebe velmi dobře upoutá pozornost. A Vy ho umíte dodat!

Jak funguje?

UV tiskárnou se libovolným (např. reklamním) textem potiskne mléčné plexisklo, které se posléze zasune do dvou sloupových profilů, zepředu i zezadu – což umožňuje oboustranné využití.

Dovnitř pylonu se vloží zářivkové trubice nebo žárovky, které plexisklo podsvítí, aby reklamní text vynikl. Jedinou podmínkou fungování je, že v dosahu musíte mít elektrickou zásuvku, aby se světlo dalo zapojit.

Hotový polotovar pro vaše další zpracování si můžete objednat ZDE. Je to PYLON LIGHT z profilů Triline, výška 2000 mm, šířka 790 mm, přední panel z potištěného plexi (není součástí dodávky). Pevná ocelová základna i horní kryt. Prosvětlení zářivkovými trubicemi 230V. Uplatnění v reklamě a při prezentaci v prostoru.

 

Pokud nám chcete zaslat vaši realizaci nebo máte pro nás tip, kam si je můžeme sami přijet vyfotit, můžete psát na adresu: info@megaflex.cz

Potřebujete poradit s orientačními systémy TRILINE?

Zatím se v orientačních systémech příliš nevyznáte, ale zaujaly vás?
Kontaktujte našeho odborníka na Orientační systémy pana Tomáše Peške.

Telefon: +420 / 284 829 696, e-mail:  tomas.peske@megaflex.cz

Rádi vám také zašleme katalog nebo si můžete přečíst další materiály v sekci Megablog – Orientační systémy a dozvíte se víc.

Další hotové realizace orientačních systémů si můžete také prohlédnout ZDE

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny