Nanoroušky NanoNOSE v nabídce MEGAFLEXU

Kategorie Aktuality

V článku „Světlo na konci virového tunelu“ jsme vás seznámili s novými produkty, které máme v nabídce pro tuto nelehkou dobu. Jedná se o roušky a lehké a praktické ochranné štíty. Najdete je již v našem e-shopu, jak jste zvyklí. Zboží jsme zařadili pod záložku „zdravotní pomůcky“.

Kromě běžných látkových roušek PiggyNOSE nabízíme nově také roušky s nanovláknem NanoNOSE.

NanoNOSE: roušky s nanovláknem

NanoNOSE je ochranná tvarovaná jednorázová rouška ze dvou vrstev netkané textilie, kryjících vrstvu z nanovlákna. Tato rouška poskytuje významně větší ochranu nositeli, ale zachová i základní vlastnost roušky, tedy ochranu ostatních. Nanovlákno má totiž tu výhodu, že nepropustí viry.

Jedná se roušky na jedno použití, tedy minimálně každý den doporučujeme použít novou, zejména pokud se pohybujete v prostředí s vyšší možností nákazy. Pokud o tento výrobek máte zájem, ozvěte se nám nebo objednávejte přímo v našem e-shopu, jak jste zvyklí. Zboží najdete pod záložkou „zdravotní pomůcky“.

NanoNOSE nabízíme ve dvou velikostech: XL/L, L/M. Roušku je možné zvětšit na maximum vystřižením přepážky za uchem.

Každé balení obsahuje 4 kusy stejné velikosti. Roušky jsou vyrobeny laserem. Napaření či žehlení může poškodit filtrační nano-vrstvu.

Cena se vám zobrazí ve vašem profilu u MEGAFLEXu.

Těšíme se na vaše objednávky.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery firmy Megaflex.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny