Také jedna dobrá zpráva o obalech

Kategorie Aktuality
Tags

Víme, že téma obalů či odpadků nebudí v nikom z nás nadšení. Ale když se podíváme jen na milióny tun plastů, které různé země „likvidují“ tak, že je vyvezou například do Tichého oceánu, kde už z nich vznikl plovoucí ostrov větší než Německo, Francie a Španělsko dohromady, uznáme, že lidstvo musí něco dělat. Rozumnou snahou je jistě omezovat množství jednorázových, zejména plastových obalů.

Trodat i Megaflex berou tuto situaci vážně a snaží se přispět svým dílem, i když víme, že je malý. Již od roku 2002 spolupracujeme s EKOKOM ve snaze omezovat množství produkovaných obalů.

Díky mnohaleté aktivitě Trodatu je množství plastových obalů na jejich výrobcích minimální a užíváme jen recyklovatelné materiály. V Megaflexu jsme letos udělali totální prověrku všech obalů a opravili naše data. Můžete se tedy spolehnout na to, že jako naši zákazníci plníte všechna zákonná ustanovení a doporučení v této oblasti.

Díky tomu, že za všechny obaly výrobků, které od nás kupujete, jsme již odeslali příslušné hlášení a zaplatili odpovídající poplatky, neplyne pro vás ze spolupráce s námi ani žádná další povinnost. Doklad o této skutečnosti můžete v případě potřeby najít na našem webu.

 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny