K aktivaci vašeho e-shopu zdarma chybí jen malý krok

Kategorie Razítka

Máme velkou radost z enormního zájmu o nový eshop vasefirma.razitko.cz i z toho, že většina z vás jej již používá a přináší vám zisk. I nová verze eshopu je pro zákazníky Megaflexu samozřejmě zcela zdarma. Pokud se chcete přidat, stačí málo: kontaktujte nás, rádi Vám s aktivací pomůžeme. Pak už jen adresu vašeho eshopu snadno vložíte k vám na web a informujete o něm vaše zákazníky (e-mailem, přes facebook, twitter…) a zakázky se začnou sypat.

Všimli jsme si také v našem systému u několika firem, že zatím nemají dokončenou finální aktivaci eshopu u Megaflexu. Přitom ke spuštění chybí málo, možná jen 10 minut Vašeho času. Myslíme si, že je to škoda, protože vám zbytečně unikají zakázky, které byste snadno získali přes internet.

Pro vás bez práce, vše připravíme my

Rozumíme, že nemáte chuť na nějaké složité nastavování prodejního profilu. Rádi pro Vás celý systém nastavíme tak, abyste nemuseli dělat skoro nic. Adresa vašeho razítkového e-shopu bude názevvašífirmy.razitko.cz. Vaši zákazníci jistě ocení, jak snadné je si u vás objednat razítko online. Zejména v této nejisté době, kdy nevíme, jak se situace bude vyvíjet na podzim, se objednávky online staly velmi populárními.

Potřebujete s nastavením poradit?

Rádi pomůžeme se zřízením DEMO verze pro Vaši firmu, nastavením detailů i následným spuštěním ostré aplikace. Můžete se podívat na ukázkovou stránku megaflex-demo.razitko.cz. Líbí se Vám? Chcete ji také? Stačí, když nám pošlete mail kliknutím na POTŘEBUJEME POMOCI S NASTAVENÍM. Individuální nastavení je velmi jednoduché, uvidíte!

Až si DEMO Vašeho e-shopu prohlédnete očima koncového zákazníka, je ten správný čas se přihlásit se jako Administrátor. K přihlášení použijete ikonu „hlavy“ v pravém horním rohu obrazovky a přihlašovací údaje, které Vám dáme.

Po přihlášení v levém sloupci Nástěnky (dole) najdete Návod k systému, který by Vám mohl pomoci v základní orientaci v detailech systému.

Další informace najdete zde:

Už je nové www.razitko.cz součástí vašeho webu? Pokud ne, neváhejte, eshop máte od nás zdarma
NEČTĚTE DÁL, pokud nechcete více zakázek!
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny