Co všechno umí nová softwarová platforma Trotec Ruby 1.1?

S další vydanou verzí nové softwarové platformy pro lasery Ruby 1.1 můžete nyní používat také laserovou řezačku SP500. Ruby je kompatibilní i s MAC a obsahuje řadu dalších vylepšení.

Ruby pro laser SP500

Nyní můžete laserovou řezačku SP500 používat s Ruby a využívat všech inovací, které do vašeho laserového systému přináší. Například přímý import souborů ve formátu pdf, svg, png, jpg nebo použití tzv. horkých složek (hot folders). Pouhé umístění souboru do tzv. horké složky způsobí spuštění přidruženého programu bez nutnosti spuštění této aplikace.

Používejte Ruby s Macem

Nejnovější verze laserového softwaru Ruby je kompatibilní se systémy Mac – umožňuje vám pomocí počítače Mac spravovat, vytvářet a připravovat úlohy pomocí platformy Ruby a odesílat je přímo do laseru.

 

Připojte všechny vaše lasery pomocí vzdáleného přístupu Ruby

Ruby 1.1 vám také poskytuje vzdálený přístup k řídícímu počítači laseru z libovolného počítače v síti jediným kliknutím. Ruby můžete použít s jakýmkoli operačním systémem. Vše, co potřebujete, je počítač a software Ruby.

Vytvářejte podrobnější fotografie za kratší dobu

Pokud hodně a často gravírujete fotografie, toto další vylepšení se vám bude líbit. Protože nová architektura Ruby neobsahuje tiskový ovladač, je rastrování optimalizováno pro přípravu laserové úlohy a provádí se za běhu na konci procesu. To šetří čas pro každé jednotlivé gravírování fotografie a zvyšuje kvalitu hotového předmětu.

Přímý import souborů SVG

Přímý import souborů nabídl našim zákazníkům od prvního vydání Ruby velkou přidanou hodnotu. Jsme rádi, že od této chvíle lze svg soubory s textem také importovat přímo. Můžete dokonce upravovat soubory a text bez přepínání na jiné programy.

Použijte import horkých složek

V novém vydání můžete ukládat soubory přímo z grafického editoru do aktivní (horké) složky (hot folders) a ty budou automaticky importovány do Ruby. Horké složky můžete plnit, i když program Ruby není spuštěn. Jakmile spustíte Ruby, automaticky se importují všechny soubory z horké složky.

Rychlé a přesné umístění návrhů

Nové vydání Ruby obsahuje značky, které vám umožňují rychle a snadno nastavit předdefinované body přichycení pro rychlé zarovnání různých objektů.

Ruby má mnohem více vylepšení:

  • Databáze častých dotazů a rad: jeden centrální bod informací s nejnovější online dokumentací
  • Stupně šedi a vektor: Vektorové objekty ve stupních šedi kdykoli přímo v Ruby, aby vznikly rozmanitější materiálové efekty
  • Automatické pojmenování úloh: automaticky pojmenujte svou úlohu podle svého návrhu
  • Ukázkové vzory: rychlý start Ruby s některými ukázkovými vzory
  • Obnovit heslo: kdykoli můžete obnovit heslo administrátora
  • Opakujte nebo začněte s laserovou klávesnicí: opakujte a spusťte úlohy z fronty přímo pomocí laserové klávesnice

Ukázková videa ohledně práce s Ruby najdete zde:

https://www.troteclaser.com/en/news/2021-03-launch-ruby-1-1-1/

Některé otázky a odpovědi ohledně Ruby najdete i pod následujícím odkazem (v angličtině):

https://www.troteclaser.com/en/faqs/ruby/

Mohlo by vás také zajímat: Trotec Ruby: nová softwarová platforma a rychlejší práce s laserem

————————————————————————————————————–

Chcete si laser pronajmout nebo koupit, zajímá vás tato problematika? Navštivte náš web http://www.megaflex.cz/lasery

V případě zájmu o další informace nebo o laser, nás kontaktujte na e-mailu laser@megaflex.cz nebo volejte pana Lukáše Nováka na tel. 725 574 817 či pana Jiřího Duška na tel. čísle: 724 102 490

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny