Trotec Ruby: nová softwarová platforma a rychlejší práce s laserem

Kategorie Lasery

Co každý uživatel laseru potřebuje dnes i v budoucnu? Softwarovou platformu pro lasery, která podporuje ziskové zpracování objednávek díky bezproblémovému laserovému pracovnímu toku. Proto byla vyvinuta Trotec Ruby, nová softwarová platforma JobControlu, která je nyní k dispozici v beta verzi, navržena s jednoduchým a rychlým pracovním tokem od nápadu po produkt.

Trotec Ruby znamená rychlejší práci s laserem

Ruby poskytuje uživatelům laseru nastavení, které je připojené a digitální, s uživatelským rozhraním, které potěší. Vize Trotecu: Předefinovat práci s laserem a nabídnout všem uživatelům laseru bezprecedentní přidanou hodnotu.

Grafický design software pro laser. Pro bezproblémový pracovní postup.

Pomocí integrovaného pracovního postupu můžete vytvářet grafiky, fotografie a textové prvky a provádět rychlé úpravy. Kdykoli můžete přepínat mezi kroky „návrh“ a „příprava“ v jednom softwaru, který je zároveň grafickým i laserovým programem. Software Ruby umožňuje přímý import souborů ze souborů PDF, SVG a PNG. Při importu se vadné soubory automaticky vyčistí. Tyto funkce mohou zkrátit čas od nápadu po hotový výrobek až na polovinu. Žádné náklady na softwarové balíčky třetích stran.

Propojená práce. Více laserů. Více uživatelů. Jedna webová platforma.

Trotec Ruby spojuje všechny vaše laserové stroje v síti, ať už lokálně nebo v cloudu, což umožňuje uživatelům distribuovat úlohy na více strojů z PC nebo Macu. Úlohy budou načteny do integrované paměti laserového stroje a zpracovány bez nutnosti dalšího počítače. Díky novému pracovnímu postupu může úlohy připravovat jeden uživatel a jiný uživatel je může zpracovávat, a to kdykoli a odkudkoli. Ruby také umožňuje různé role a práva ve správě uživatelů. Kompletní automatizace obchodních procesů je možná s otevřeným programovacím rozhraním – Ruby API.

Uživatelské rozhraní, které potěší

Laserový software Trotec Ruby doprovází uživatele od nápadu k hotovému produktu. Tréninkové úsilí je minimální. Plynulý, vysvětlující pracovní postup začíná designem a pokračuje přípravou a výrobou. Integrovaný průvodce poskytuje v případě potřeby další tipy. Databáze materiálů založená na cloudu vám pomůže zlepšit výsledky laserového zpracování. Uživatel vybere materiál a materiálové efekty, jako je hluboké gravírování, tmavé gravírování nebo kiss cut (např. při řezání samolepek – laser prořízne jenom část k samolepce), a Ruby poskytne správné materiálové parametry hned od začátku.

 

Bezproblémový pracovní postup

Nápad    –    Správa     –      Design       –       Příprava      –       Výroba     –    Produkt

 

Plán laserového softwaru Ruby – co dál

Digitální cesta již začala v dubnu 2020 uzavřenou beta verzí Trotec Ruby. Pozitivní zpětnou vazbu od našich zákazníků začleňujeme do našeho plánování dalšího vývoje laserového softwaru.

2020

Přímý import souborů jako pdf, jpg, svg

Vytváření nebo úprava grafiky a textů

Jeden bezproblémový pracovní postup od nápadu po produkt

Může spolupracovat více uživatelů

Zjednodušení způsobu určování parametrů laseru

Trotec Ruby pro sérii laserů Speedy

Minimalizace času do první úlohy

Automatizace importu souborů pomocí „horkých složek“ (hot folders)

 

2021

Zjednodušené gravírování válcových výrobků

Výpočet času úlohy předem

Použití více strojů z jednoho počítače

Import, vytváření a zpracování dynamických dat

Použití libovolného operačního systému

Provádění úloh pro systém Vision (řez podle předlohy pomocí kamery)

Příprava laserových úloh odkudkoli

Použití laseru bez počítače

Lepší a pokročilý design a sazba

 

Později

Optimalizace řezacích úloh pro lepší využití materiálu

Automatizace pracovních postupů pro minimalizaci manuální interakce

Připojení k externím systémům, jako je elektronický obchod

Zobrazení a analýza výrobních dat

Spojení s laserovou komunitou a sdílení

Využití všech laserových strojů Trotec z jednoho rozhraní

Beta verze softwaru Ruby je součástí instalačního balíčku nejnovější verze JobControlu 11.4. Po registraci na stránkách Trotecu můžete začít Ruby používat a testovat.

—————————————————————————————————————–

Chcete si laser pronajmout nebo koupit, zajímá vás tato problematika? Navštivte náš web http://www.megaflex.cz/lasery

V případě zájmu o další informace nebo o laser, nás kontaktujte na e-mailu laser@megaflex.cz nebo volejte pana Lukáše Nováka na tel. 725 574 817 či pana Jiřího Duška na tel. čísle: 724 102 490

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny