Razítko TRODAT pro děti na tábory i pro školáky: Označ své věci

Mnoho rodičů problém zná: dítě přijde domů ze školy, tréninku nebo kroužku a chybí oblečení, boty, krabička na oběd, sešit, učebnice nebo jiné věci. Blíží se také prázdniny a pokud epidemiologická situace dovolí, děti vyrazí na tábory. Často se z nich vrací bez věcí nebo s cizím oblečením….

Řešením je jakékoliv personalizované razítko TRODAT, které si u vás zákazník objedná na míru, se jménem, kterým lze označit všechny věci dětí – tedy papíry, knihy, učebnice, boty, textil, hladké povrchy, nažehlovací pásky a tak dále. Může se jednat o jakýkoliv model TRODAT, který si zákazník u vás vybere.

  • Se speciální barvou na textil lze tisknout i přímo na oděv
  • Text a motiv navrhnete podle přání zákazníka
  • Potištěné produkty je možné prát v pračce i v myčce
  • Inkoust na textil je dermatologicky testován
  • Lze potisknout i samolepky nebo nažehlovací pásky a označit tak jakýkoliv povrch

Zajímavost: Máme radost, že razítko TRODAT ze série „Tvoje věci“ s individuálním textem dokázala přesvědčit 12 člennou odbornou porotu Asociace značkového průmyslu a obchodu (PBS) v Düsseldorfu a bylo letos v únoru 2021 zvoleno v kategorii B2C  produktem roku 2020.

Nabídnětě rodičům personalizovaná razítka TRODAT s barvou na textil i plasty a nažehlovací pásky, jistě to velmi ocení.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny