Razítka Trodat a tužky Goldring s razítkem: Méně nebezpečných doteků #chrantesebeaostatni

Všichni se v tomto novém covidovém světě snažíme nějak fungovat a vyhnout se zbytečnému ohmatávání vysoce dotekových ploch a předmětů, které před námi osahal někdo jiný. Týká se to i různých displayů, dotekových obrazovek, dokumentů a eráních tužek a jiného zboží z oboru kancelářských potřeb. Život a podnikání musí pokračovat – a jde to i bezpečně.

V současné době je poptávka po všem, co chrání a pomáhá vyhnout se nadměrnému kontaktu s ostatními lidmi, povrchy a věcmi. Nabídněte vašim zákazníkům razítka TRODAT a tužky Goldring a vysvětlete jim prosím princip naší kampaně #chrantesebeaostatni.

Díky razítkům to jde bezpečněji

Zvýšená hygienická opatření a dodržování vzdáleností nás pravděpodobně hned tak neopustí. A i když je celý svět v hospodářské krizi, můžete využít mezery na trhu a pomoct lidem zjednodušit bezpečnou komunikaci pomocí našich personalizovaných produktů.

Méně zbytečných doteků = více razítek TRODAT a tužek s razíty Goldring: #chrantesebeaostatni

K dipozici máme pro vás také informační leták, který můžete rozeslat mailem nebo rozdávat zákazníkům v prodejnách. Zde verze přímo k tisku v pdf formátu.

Tužky s razítkem i všechna přenosná personalizovaná razítka jsou ideální volbou, protože minimalizují kontakt s povrchy hned třemi způsoby:

  • Psaní a vyplňování různých formulářů: vždy mějte své vlastní pero s razítkem – kdekoliv musíte něco vyplňovat nebo jen podepisovat, máte k dispozici vlastní nástroj na psaní a razítko se základními informacemi k tomu. Nesahejte na psací potřeby, které před vámi mělo v ruce plno lidí, možná někteří i infekční! Tužka s razítkem je pro to skvělým pomocníkem.

 

B

  • Razítko vždy s sebou: Místo ručního vyplňování údajů a zbytečného dotýkání se povrchů máte vždy vlastní základní data po ruce rychle a v malém formátu. Zároveň si můžete označit vaše věci, aby se jich zbytečně nedotýkal nikdo další.

 

 

 

B

  • Dotekové obrazovky: Skvělé řešení od Goldringu – tužka s razítkem se zabudovaným stylusem a perem Touch Pen. Žádné další zbytečné dotyky dotykových obrazovek a klávesnic.

 

 

 

#chrantesebeaostatni
#saveyourselfandothers

Leták pro vás přímo k tisku v pdf formátu

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny