NEČTĚTE DÁL, pokud nechcete více zakázek!

Kategorie Razítka

Zažíváme teď všichni poměrně divnou, zavirovanou dobu. Ať už se nám ale děje cokoli, myslím, že jen málo z nás si stěžuje na příliš mnoho objednávek, na nával práce. Megaflex to vedlo k usilovné práci na zlepšení aplikace vasefirma.razitko.cz, která sklouží ke spojení zákazníků s výrobci razítek Trodat. Jakkoli vývoj aplikace je nikdy nekončící proces, pokročili jsme zásadně a počet objednávek, které výrobci razítek dostávají, se výrazně zvýšil. Proč vám tedy píšeme? Máme pár otázek…

Je u vás všechno v pořádku?

Pokud náš systém používáte, objednávky vám chodí, najdete umístění Pobočky vaší firmy na mapě v aplikaci www.razitko.cz, odkazujete na sazbu razítek ze svého webu a vůbec všechno je fajn, nemusíte dělat nic. Radost nám udělá, když nám pošlete mail kliknutím na na VŠECHNO JE OK. Pomůžete nám s přehledem v databázi partnerů.

Potřebujete jen přidat odkaz z vašeho webu?
Požádejte prosím vašeho IT (nebo kdo to u vás umí :), ať se přihlásí do vašeho e-shopu (vasefirma.razitko.cz) a v Administraci najde na Nástěnce odkaz na Návod k systému. V něm, zcela dole, je k dispozici několik variant odkazů již s nastavením specificky pro vás. Stačí zkopírovat a vložit do kódu Vašeho webu, ideálně na titulní stranu (jinde to skoro nikdo nenajde).

Potřebujete s nastavením poradit?

Víte o co jde, možná jste si už říkali, že to zkusíte, ale pořád nebyl čas? Rádi vaší firmě pomůžeme se zřízením DEMO verze, nastavením detailů a následným spuštěním ostré verze aplikace. Pokud jsme vaše demo zatím nezřídili, můžete se podívat -a klidně si i zkusit objednat- na megaflex-demo.razitko.cz. Pak jen stačí, když nám pošlete mail kliknutím na POTŘEBUJEME POMOCI S NASTAVENÍM. Proces nastavení je velmi rychlý a jednoduchý, uvidíte!

Zatím vůbec netušíte o čem je řeč?

Asi jsme vás zatím neoslovili srozumitelně, omlouváme se. Aplikaci můžete, jako prodejce razítek Trodat, samozřejmě využívat i vy. Pro první orientaci doporučujeme podívat se, jak zhruba systém funguje z pohledu klienta -a klidně si i zkusit objednat- na naší demo stránce megaflex-demo.razitko.cz a přečíst si základní informace například na lednovém mega-blogu. Pak už stačí promyslet pod jakým jménem budete e-shop (vasefirma.razitko.cz) provozovat a poslat nám mail kliknutím na CHCEME BÝT PARTNEREM. Rádi vás uvítáme mezi Trodat online partnery.

Nemáte o tuto službu zájem?

Je možné, že už razítka Trodat neprodáváte nebo z jakéhokoli důvodu nechcete tento systém používat. Pak nám moc pomůže, když nám pošlete mail kliknutím na DĚKUJI, NEMÁME ZÁJEM. Případné DEMO aplikace vaší firmy v systému definitivně smažeme a už vás nebudeme v této věci kontaktovat. Díky za spolupráci!

Na vaše reakce se těší
Milan Boehm

 

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny