Všechny nejnovější katalogy od Megaflexu na jednom místě

Určitě se často potřebujete rychle podívat do katalogu razítek, laserů nebo materiálů a orientačních systémů a někam jste jej založili. Nemáte ho po ruce v tištěné podobě a potřebujete najít informace o zboží, vyhledat typ, model, konkrétní informaci. Jste na cestách nebo mimo kancelář? Pak jistě oceníte naši záložku dokumenty.

Na www.megaflex.cz pod záložkou DOKUMENTY najdete  vždy všechny nejnovější verze katalogů v pdf verzi, je zde k dispozici i ceník doporučených cen přístupný pro naše registrované partnery:

Stáhnout nebo otevřít v pdf si katalogy můžete i přímo v tomto článku, kliknutím na následující odkazy:

Katalog razítek 2024
Katalog laserů 
Katalog orientačních systémů TRILINE
Flip verze katalogu materiálů Trotec 2024

Pro usnadnění práce jsme pro vás připravili ještě bonusovou elektronickou verzi flip katalogu, kde můžete otáčet jednotlivé stránky. Tuto verzi si můžete užít přímo v tomto článku, ať už v menším nebo celostránkovém provedení.

Katalog TRODAT 2024 ve flip-prohlížeči (listování)


Otevřít flip-Katalog TRODAT 2024 na celou obrazovku (zpět: ESC)

Možná tuto verzi flip katalogu využijete také pro rychlé prohlížení razítek Trodat s klienty ve vaší prodejně, kde si jej můžete otevřít na displeji počítače a budete ho mít stále při ruce pro listování.

—————————————————————————————————————————–
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny