Nový název: z Rayjet 50 se stává Speedy 50

V rámci sjednocení a lepší přehlednosti produktů Trotec, bude Rayjet 50 nyní převeden do řady Speedy a od roku 2024 ponese název Speedy 50.

Jaký je rozdíl mezi Rayjet 50 a Speedy 50?

  • Speedy 50 spolupracuje pouze se softwarem Ruby. Rayjet 50 s Rayjet Managerem.
  • Speedy 50 má jiný firmware.

Co zůstává stejné jako v Rayjetu 50?

  • Stejné komponenty
  • Stejné vlastnosti
  • Stejné příslušenství

 

Speedy 50 je určen pro začínající personalisty, řemeslníky a vzdělávací ústavy, kteří potřebují produktivní, snadno ovladatelný a bezpečný laserový stroj na nejmenší půdorysu s pracovní plochou max. 457 x 305 mm. Se Speedy 50, Trotec nabízí spolehlivý a bezpečný stolní laserový stroj s nízkými provozními náklady. Laserový software Ruby umožňuje začátečníkům snadnou obsluhu a má mnoho možností pro propojenou práci více laserových strojů a uživatelů, pokud podnik roste nebo ve vzdělávání, kde od začátku spolupracuje více studentů a učitelů. Jedná se o zařízení třídy 2, které umožňuje bezpečný provoz bez jakýchkoliv dalších bezpečnostních opatření.

 

Tip:

Práce s omezenou klávesnicí u Rayjetu/Speedy 50

Na klávesnici displej nejsou tlačítka na pohyb v osách X (vodorovně) a Y (svisle). Polohu laseru lze změnit pomocí myši (funkce drag & drop), případně lze nastavit zobrazenou polohu X/Y pomocí pole v softwaru Ruby (viz obrázky).

Několik starších laserů Rayjet 50 máme stále na skladě, a proto vám je můžeme nabídnout k prodeji nebo ke krátkodobému pronájmu. Pro více informací kontaktujte naše techniky.

Více se dozvíte na našem specializovaném webu megaflex.cz/lasery

V případě zájmu o další informace nebo o laser, nás kontaktujte na e-mailu laser@megaflex.cz nebo volejte Lukáše Nováka na tel. 725 574 817 či Jiřího Duška na tel. čísle: 724 102 490.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny