Web „megaflex.cz/lasery“ ve zbrusu novém provedení!

Milí zákazníci, laseroví odborníci i nadšenci a přátelé firmy Megaflex, jsme rádi, že se s vámi můžeme podělit o velkou novinu – spustili jsme nový laserový web! Adresa zůstala stejná tj. www.megaflex.cz/lasery, ale přicházíme s úplně novým kabátem této důležité online platformy.

Rychlejší a přehlednější

U nové verze webu jsme se zaměřili na to, aby byla rychlejší a přehlednější. Chceme, aby procházení nabídky laserů bylo mnohem pohodlnější a efektivnější. Nyní budete moci rychleji najít konkrétní informace o produktech, které hledáte.

Na stejné adrese

Specializovaný laserový web v nové podobě najdete na stejné adrese: www.megaflex.cz/lasery, jak jste zvyklí. Najdete zde nejen naši nabídku laserů k prodeji, ale i aktuality, tipy a triky či odkazy na nové články z oboru laserů.

 

X

 

Moderní vzdušná grafika

Chceme, abyste se na našem webu cítili jako doma a vždy našli, co potřebujete, a proto jsme se rozhodli pro moderní vzdušný design. Grafika byla pečlivě vybrána, aby ještě lépe reprezentovala naši inovativní a technologicky pokročilou firmu. Navíc jsme sjednotili barevnou paletu, aby web působil ještě elegantněji a profesionálněji než původní verze.

Snazší použití

Jedním z našich hlavních cílů bylo vytvořit web, který je snazší pro použití pro naše zákazníky. Přeorganizovali jsme obsah, abychom vám umožnili rychleji najít to, co hledáte – teď je vše ještě přehlednější a obsah intuitivní. Navštivte www.megaflex.cz/lasery a vyzkoušejte sami. Budeme se těšit na vaše ohlasy.

Nabídka, kterou nelze odmítnout

Nejen nová podoba stránek na vás čeká na adrese www.megaflex.cz/lasery. Připravili jsme pro vás naprosto úžasnou nabídku, o které se dočtete více právě na laserovém webu. Jde o něco nevídaného – nabízíme vám výměnu starého laseru jakékoli značky za nový Trotec.

Pokud máte jakékoli otázky nebo potřebujete další informace, neváhejte nás kontaktovat.

 
Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny