Kulatá razítka TRODAT: Když na tvaru záleží

Kulatá razítka TRODAT máme v nabídce pro každého, kdo preferuje kulaté před hranatým, obdélníkovým či oválným. Nejen úřední dokumenty, patenty a smlouvy si zaslouží kruhový otisk. Ocení jej jistě i kreativci nebo milovníci výtvarného umění, markéteři či umělecky zaměření laici.

Neměli bychom je zákazníkům zapomínat nabízet jako první variantu, než omylem sáhnou po starém dřevěném. Mnohé “neznalce” z oboru totiž ještě i dnes překvapí, že kulaté razítko může být (a mělo by být) samobarvící.

Nechte vaše zákazníky popustit uzdu své fantazie a dopřejte jim možnost si navrhnout kruhový motiv otisku dle přání. Vy, jako specializovaní prodejci/výrobci razítek následně zrealizujete výrobu, aby vysněné razítko mohli mít brzy ve svých rukou.

X

V e-shopu Megaflexu najdete celou řadu modelů s různou velikostí textové desky.

Kompletní nabídku kulatých razítek zobrazíte tak, že na www.megaflex.cz zvolíte oddíl razítka a pak do vyhledavače napíšete “kulaté”, dokonce stačí i jen část slova a uvidíte kompletní výběr.

#všechno je možné #protožekreativní #kreativnítrodat

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

 
Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny