Laserová akademie: Laserové značení chirurgických nástrojů a lékařských implantátů

Chirurgické nástroje musí být perfektní, proto požadavky na kvalitu jejich značení jsou vysoké. Naše lasery tato kritéria splňují. Laserové značení je odolné proti kyselinám, čisticím roztokům nebo tělním tekutinám. V závislosti na výrobním procesu nedojde k poškození povrchové struktury – což znamená, že se žádné zárodky nemohou usazovat a nástroje mohou být snadno udržovány čisté a sterilní.
Stejně je to i s implantáty – i když zůstávají v těle po delší dobu, žádné látky, které by mohly poškodit člověka, se z označeného místa neoddělují. Naše lasery garantují biokompatibilitu lékařských implantátů a nástrojů.

.

Značení, co přetrvá, je důležité v lékařské technologii

Označený obsah je jasně čitelný (i elektronicky) a to i když se předmět často používá a čistí. To zaručuje bezproblémovou identifikaci předmětu a jeho dohledatelnost.

Ekonomické a přesné

Vzhledem k minimálním provozním nákladům a času značení zůstávají náklady na značení trvale nízké – ať už jde o jednotlivé značení nebo hromadnou výrobu. Mpůžete volit mezi standardním strojem nebo systémovým řešením pro automatizaci a integraci.

laserydoplased2

Chcete si laser pronajmout nebo koupit, zajímá vás tato problematika? Navštivte náš web http://www.megaflex.cz/lasery

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-–-

V případě zájmu o další informace nebo o laser, nás kontaktujte na e-mailu laser@megaflex.cz nebo volejte pana Lukáše Nováka na tel. 725 574 817 či pana Jiřího Duška na tel. čísle: 724 102 490

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny