Laserová akademie: Řezání architektonických modelů a modelů železnic

Pomocí laserů je možné vytvářet úžasné architektonické modely. Výhodou je naprostá přesnost laserového řezání. Laserové aplikace v modelářství jsou také velkou předností a výhodou. Možnosti jsou neomezené.

 

 

.

Pro laserové řezání a laserové gravírování architektonických modelů se používá široká škála materiálů: textil, umělé hmoty, dřevo, dýha, MDF, PMMA, karton, papír, pěna, polystyrén, fólie a filmy, akrylát, plasty a mnoho dalších.

Maximální přesnost

Laserová technologie nabízí bezkonkurenční výhody pro modelářství. Ať už pro modely domů, modely železnic nebo architektonické modely: nakreslete své návrhy v CAD programu a laser bude řezat s maximální přesností i nejmenší detaily. Řez je přesný a čistý – není zapotřebí následné zpracování.

Potvrzeno našimi zákazníky

Díky výraznému snížení doby zpracování při řezání jednotlivých komponent, vám použití laseru Trotec může pomoci ušetřit až 80% času ve srovnání s ruční výrobou.

laserydopo

Chcete si laser pronajmout nebo koupit, zajímá vás tato problematika? Navštivte náš web http://www.megaflex.cz/lasery

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-–-

V případě zájmu o další informace nebo o laser, nás kontaktujte na e-mailu laser@megaflex.cz nebo volejte pana Lukáše Nováka na tel. 725 574 817 či pana Jiřího Duška na tel. čísle: 724 102 490

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny