Laserová akademie: Svítící LED nápisy vyrobené na laseru

Rozsviťte své návrhy. Odhalte možnosti cenově dostupného neonově zářícího LED svítícího kabelu/drátu. Ve videu níže vám Laser Dave ukáže, jak zkombinovat svítící drát s přesností laserového řezacího stroje Trotec, abychom vytvořili ohromující LED nápisy v neonovém stylu, které rozzáří jakýkoliv prostor.

Ve videu níže objevíte, jak rozsvítit vaše nápady s laserovou přesností a vytvářet poutavé nápisy nebo třeba i umělecká díla. Nechte se inspirovat k osvětlení vašeho dalšího projektu. Není to těžké.

K výrobě budete potřebovat Trotec laser, dále materiál, do kterého chcete nápis vytvořit – tedy např. akryl nebo dřevo z nabídky materiálů od Megaflexu pro lasery a pak svítící dráty, které lze snadno zakoupit například v Alze nebo stačí do googlu zadat heslo „svítící dráty nebo svítící kabely“ a vybrat si z mnoha možností i cenových nabídek.

Pak už jen gravírujete obrysy požadovaného nápisu nebo i více nápisů najednou a do mezer vzniklých gravírováním vsunete svítící drát s ovládáním. Přesné nastavení laseru a další parametry a nápady najdete ve videu.

 

U videa si můžete také zapnout anglické, české nebo slovenské titulky (automatický překlad Google – není dokonalý, ale k pochopení stačí). Podrobný návod, jak automatický překlad zapnout, je například zde.

 

#neon #sviticinapisy #LED #cedule #trotec #laser #sviticikabely #sviticidraty

———————————————————————————————————————————–
V případě zájmu o další informace nebo o nákup či pronájem laserů, nás kontaktujte na e-mailu laser@megaflex.cz nebo volejte Lukáše Nováka na tel. 725 574 817 či Jiřího Duška na tel. čísle: 724 102 490.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny