Megaflex showroom nabízí i testování materiálů na našich laserech

Máte zadání a nevíte, zda laserové řešení bude optimální? Bude vhodný portálový laser nebo průmyslový s rozmítaným paprskem? V našem showroomu vám pomůžeme najít odpovědi na vaše otázky. 

Přijďte si prohlédnout a vyzkoušet nejmodernější laserové gravírovací a řezací systémy Trotec Speedy a průmyslové lasery Trotec SpeedMarker a Megaflex SHINE Fiber. K vyzkoušení jsou připravené jak CO2, tak i vláknové lasery s pevnou i proměnnou (MOPA) délkou pulsu. Stačí napsat nebo zavolat (tel: 284 829 696), domluvit si schůzku a naši technici jsou připraveni zodpovědět každou vaši otázku.

K předvedení jsou připraveny stroje:

Rayjet 50
Rayjet 300
Speedy 300
Speedy 400
SpeedMarker CL
SHINE Fiber
Servant 1000 F – pracovní stanice

Domluvte si schůzku a přijďte k nám do Megaflexu, Osiková 3, Praha 3, na prohlídku showroomu. Rádi vám představíme jednotlivé stroje a doporučíme ten nejvhodnější pro vás.

Zajímá vás tato problematika? Chcete si koupit laser? Chcete cenovou nabídku? V případě zájmu o další informace nás kontaktujte na e-mailu laser@megaflex.cz nebo volejte pana Lukáše Nováka na tel. 725 574 817 či pana Jiřího Duška na tel. čísle: 724 102 490

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny