Zajímavé produkty z naší nabídky: Pečetě, dveřní štítky, známky pro psy

Megaflex má v nabídce nejen kvalitní deskové materiály Rowmark pro gravírování, ale v eshopu najdete i další produkty. Například pečetě, dveřní štítky nebo známky pro psy. Tyto výrobky si můžete objednat a ozdobit gravurou, kterou si bude přát váš zákazník.

Pečetě, dveřní štítky nebo psí známky a další příslušenství pro gravírování najdete pod záložkou materiály v produktech, oddílu gravírování/konfekce, frézy.

 

Nebo můžete kliknout přímo sem

V nabídce najdete například následující produkty připravené pro laserový popis nebo výrobu stočku do pečeti:

Pro snadnou orientaci v sortimentu materiálů můžete využít náš web, který vám umožní vyhledat vhodný materiál za několik vteřin.
Nebo se podívejte do katalogu v pdf verzi (str. 21-23)

Prosím, zkontrolujte si, že pro kontakt s firmou Megaflex používáte správné telefonní číslo, modernizovali jsme ústřednu a nyní postačí zcela jediné a spolehlivé: 284 829 696

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny