V soutěži Obal roku 2019 zvítězily obaly vyrobené na našem laseru

Kategorie Lasery

Tento týden proběhlo vyhlášení výsledků soutěže Obal roku 2019. Moc nás těší a jsme pyšní na to, že vítězem kategorie dárkové obaly se staly obaly „Panáček a panenka“, které firma Xerox nechala vyrobit na našem laseru Speedy 360.

Firma Megaflex byla letos partnerem firmy Xerox na výstavě Reklama Polygraf 2019, kde na laseru Speedy 360 v programu s JobControl® Vision pro přesné řezání vznikly právě tyto oceněné obaly Panáček a panenka.

.

„Obal roku je jediná certifikovaná obalová soutěž v Česku a na Slovensku, určená pro české i zahraniční firmy, které se podílejí na zajímavém obalovém řešení. Cílem soutěže je vyzdvihnout a následně propagovat nejlepší myšlenky, inovace a technologie v oblasti balení, které se na trhu objevují.“ píše se na webových stránkách pořadatele.

Jsme rádi, že laser od naší firmy dopomohl k vítězství tomu nejlepšímu.

Více o laseru Speedy 360 si můžete přečíst zde

.

 

Také si můžete přečíst článek Pět důvodů proč koupit laser právě u Megaflexu

Prosím, zkontrolujte si, že pro kontakt s firmou Megaflex používáte správné telefonní číslo, modernizovali jsme ústřednu a nyní postačí zcela jediné a spolehlivé: 284 829 696


Zajímá vás tato problematika? Chcete si koupit laser? Chcete cenovou nabídku? V případě zájmu o další informace nás kontaktujte na e-mailu laser@megaflex.cz nebo volejte pana Lukáše Nováka na tel. 725 574 817 či pana Jiřího Duška na tel. čísle: 724 102 490

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny