Laserová akademie: Vzorky a inspirace

Možná vám občas trochu scházejí nápady a chtěli byste rozšířit vaše portfolio o nový výrobek, ale nevíte jak na to. Proto máme pro vás řešení.

Po rozkliknutí následujícího odkazu naleznete výběr laserových vzorků, které byly řezány, gravírovány nebo označeny laserovými stroji Trotec, které má MEGAFLEX v nabídce. U všech vzorků naleznete při rozklikutí také podrobný popis a kompletní pokyny pro nastavení parametrů laseru. Můžete si také stáhnout šablony a grafiky v CorelDRAW nebo PDF.

Na stránce https://www.troteclaser.com/en/knowledge/do-it-yourself-samples/ najdete návody například k následujícím výrobkům:

Pokud byste chtěli kterýkoliv z těchto výrobků vyrobit, podrobný návod a nastavení laseru najdete ZDE.

Také si můžete přečíst článek Pět důvodů proč koupit laser právě u Megaflexu

Prosím, zkontrolujte si, že pro kontakt s firmou Megaflex používáte správné telefonní číslo, modernizovali jsme ústřednu a nyní postačí zcela jediné a spolehlivé: 284 829 696


Zajímá vás tato problematika? Chcete si koupit laser? Chcete cenovou nabídku? V případě zájmu o další informace nás kontaktujte na e-mailu laser@megaflex.cz nebo volejte pana Lukáše Nováka na tel. 725 574 817 či pana Jiřího Duška na tel. čísle: 724 102 490

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny