Orientační systémy TRILINE zdobí další část Vinohradské nemocnice

Gynekologicko-porodnická klinika na pražských Vinohradech prochází větší rekonstrukcí. Vypadá to tam moc pěkně. A také tam – jako v každé nemocnici, které záleží na tom, aby měla hezký a přehledný interiér, nesmí chybět orientační systémy TRILINE.

TRILINE usnadní budoucím rodičům i lékařům a návštěvám orientaci v objektu. Podívejte se do galerie na pěkné a funkční závěsné značení, které si nemocnice vybrala.

 

 

 

.

Orientační systémy TRILINE se perfektně hodí právě do nemocnic, středisek, poliklinik a zdravotních zařízení, kde je spousta dveří a místností, které je potřeba označit, aby se pacienti i zaměstnanci dobře orientovali. Již několik nemocnic v ČR si TRILINE “cedulky” objednalo a naši odběratelé a partneři jim je dodali. TRILINE využívá například Nemocnice Hořovice, Nemocnice na Kladně, nebo Rehabilitační centrum Beroun a další. Pražská Fakultní nemocnice Královské Vinohrady již před rokem vybavila orientačními systémy TRILINE Oddělení plastické chirurgie. Nyní se přidala také také Gynekologicko-porodnická klinika.

Kromě nových závěsných značení si tato klinika objednala také další značení. V galerii také vidíte, jak snadná a praktická je montáž. Nebojte se tedy TRILINE nabízet i dalším zdravotním zařízením, rádi vám v Megaflexu pomůžeme s výrobou zakázky.

.

Znáte nemocnici, kde mají zastaralý orientační systém? Nabídněte jim TRILINE. Se zakázkou vám rádi pomůžeme.

Orientační systémy Triline se skvěle hodí do interiéru i exteriéru.

Podívejte se pro inspiraci do galerie hotových realizací

Také si vždy můžete prohlédnout náš katalog TRILINE v pdf verzi

Pokud vás orientační systémy TRILINE zaujaly a chtete se dozvědět víc, můžete se vypravit do našeho e-shopu a prohlédnout si kompletní sortiment TRILINE.

Potřebujete poradit s orientačními systémy TRILINE?

Zatím se v orientačních systémech příliš nevyznáte, ale zaujaly vás? Kontaktujte našeho odborníka na Orientační systémy pana Tomáš Peške: tomas.peske@megaflex.cz, tel: 284 829 696

Rádi vám také zašleme katalog nebo si můžete přečíst další materiály v sekci Megablog – Orientační systémy a dozvíte se víc.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny