Navštivte náš showroom laserů v Megaflexu, Osiková 3, Praha 3

Také dnes se další zájemce přišel podívat na nabídku laserů do firmy Megaflex. Pokud uvažujete o nákupu laseru, ale potřebujete si vyzkoušet a poradit, jaký model by pro vás byl ten nejvhodnější, jsme tu pro vás a těšíme se na vaši návštěvu. Potřebujete plošný laser Trotec nebo průmyslový laser Megaflex Shine? A jaký typ? Poradíme vám a předvedeme.

Domluvte si schůzku a přijďte k nám do Megaflexu, Osiková 3, Praha 3, na prohlídku showroomu. Rádi vám představíme jednotlivé stroje a doporučíme ten nejvhodnější pro vás.

Kontaktujte našeho odborníka, který vám ochotně poradí:
Jiří Dušek na telefonu: 724 102 490

Rád vás provede naším showroomem, kde můžete vyzkoušet práci na strojích:

– Trotec Speedy 300 60W

– Rayjet 300 60W

– Trotec Speedy 400 60W

– Trotec Speedmarker CL 30W (CO2 průmyslový laser)

– Megaflex SHINE Fiber

– Pracovní stanice Megaflex SERVANT s automatickou Z osou, karuselem a rotační jednotkou.

V následující galerii uvidíte zlomek toho, co nabízíme a co můžete s lasery vyrábět. Více na našem specializovaném webu.

 

Jsme v tomto oboru špička na trhu 

nabízíme plošné gravírovací a řezací lasery TROTEC, a  flexibilní a spolehlivé průmyslové laserové systémy Megaflex SHINE Fiber a SHINE CO2.

TROTEC
dceřiná společnost největšího světového výrobce razítek firmy Trodat, je již více než dvacet let světovou jedničkou v plošných gravírovacích a řezacích laserech. Za tímto úspěchem stojí trvalý vývoj a technologické inovace, stejně jako vývoj software. Trotec nastavuje nové standardy. Je jednoznačně nejrozšířenější značkou mezi plošnými lasery nejen ve světě, ale s více než 350 instalovanými systémy i v České republice a na Slovensku. Je jasnou volbou pro skutečné profesionály v popisu, gravírování a řezání.

Lasery Megaflex SHINE
dominují trhu v oboru rychlého průmyslového značení díky své moderní koncepci, silnému programového vybavení, možnostem přizpůsobení potřebám zákazníka a v neposlední řadě i perfektnímu servisu 24/7. Dodávají se vestavěné do několika typů samostatných pracovních stanic nebo integrované přímo do výrobních linek. Vybavení stanic i vestavěných značicích laserových systémů závisí jen na přání klienta a množství zpracovávaných výrobků. Automatické nastavování výšky, dálkové otevírání souborů, načítání dat z nadřazeného systému, značení za pohybu nebo verifikace značení jsou jen některé vlastnosti, které lasery SHINE posouvají na technologickou špičku v oboru průmyslových laserů.

Jaké výhody a záruky u Megaflexu máte?

  • 22 let zkušeností v oboru, špičková technologie
  • 350 prodaných laserových systémů spokojeným zákazníkům
  • integrace laserů do výrobních linek a samostatné stroje
  • databáze parametrů pro různé materiály, konzultace, testy
  • servisní zázemí 24/7

Pokud chcete, můžete si předvybat ten nejvhodnější laser pro vás na našem specializovaném webu nebo v našem katalogu laserů

Také si můžete přečíst článek Pět důvodů proč koupit laser právě u Megaflexu

Zajímá vás cena? Kontaktujte Jiřího Duška na 724 102 490. 

Výrobce a distributor:
Megaflex spol. s r.o.
Osiková 3
130 00 Praha 3, CZ
tel:
email: info@megaflex.cz
http://www.megaflex.cz

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny