Nevíte si rady s nákupem laseru? Pomůžeme vám, stavte se v našem showroomu.

Kategorie Lasery

Hledáte vhodný laser? Nebo máte plán výroby a nevíte jestli by vám laser pomohl? Podívejte se na náš web https://www.megaflex.cz/lasery, do našeho katalogu produktů, nebo nám rovnou zvolejte, naši profesionálové jsou tu pro vás.

Nabízíme lasery: stroje pro gravírovaní, řezání a popis, průmyslové lasery

Pokud uvažujete o nákupu laseru, ale potřebujete si vyzkoušet a poradit, jaký model by pro vás byl ten nejvhodnější, jsme tu pro vás a těšíme se na vaši návštěvu v Osikové 3, Praha 3.

Lasery k pronájmu

Průmyslové lasery

Kompaktní lasery

Střední lasery

Velkoformátové lasery

Rychlé popisovací lasery

Příslušenství laserů

Předvybrat a přečíst si spoustu zajímavých informací o všech typech laserů, které prodáváme si můžete na našem specializovaném webu: http://www.megaflex.cz/lasery nebo také v dalších článcích na Mega-blogu.

Potřebujete plošný laser Trotec nebo průmyslový laser Megaflex Shine? A jaký typ? Poradíme vám a předvedeme.

Domluvte si schůzku a přijďte k nám do Megaflexu, Osiková 3, Praha 3, na prohlídku showroomu. Rádi vám představíme jednotlivé stroje a doporučíme ten nejvhodnější pro vás.

Zkušený tým techniků společnosti Megaflex, sro, zajišťuje instalace, záruční i pozáruční opravy, údržbu a modernizace laserových gravírovacích, řezacích zařízení a průmyslových laserů. Dlouholeté zkušenosti, školení u výrobce a vzájemné předávání zkušeností, jsou zárukou 100% kvality poskytovaných služeb.

Samozřejmou součástí našich služeb je:

  • technická podpora po telefonu nebo přes email
  • vzdálená správa laseru pomocí propojení počítačů přes internet
  • zahájení případných oprav do 24 hodin od nahlášení

Jsme v tomto oboru špička na trhu

nabízíme plošné gravírovací a řezací lasery TROTEC, a  flexibilní a spolehlivé průmyslové laserové systémy Megaflex SHINE Fiber a SHINE CO2.

TROTEC
dceřiná společnost největšího světového výrobce razítek firmy Trodat, je již více než dvacet let světovou jedničkou v plošných gravírovacích a řezacích laserech. Za tímto úspěchem stojí trvalý vývoj a technologické inovace, stejně jako vývoj software. Trotec nastavuje nové standardy. Je jednoznačně nejrozšířenější značkou mezi plošnými lasery nejen ve světě, ale s více než 350 instalovanými systémy i v České republice a na Slovensku. Je jasnou volbou pro skutečné profesionály v popisu, gravírování a řezání.

Lasery Megaflex SHINE
dominují trhu v oboru rychlého průmyslového značení díky své moderní koncepci, silnému programového vybavení, možnostem přizpůsobení potřebám zákazníka a v neposlední řadě i perfektnímu servisu 24/7. Dodávají se vestavěné do několika typů samostatných pracovních stanic nebo integrované přímo do výrobních linek. Vybavení stanic i vestavěných značicích laserových systémů závisí jen na přání klienta a množství zpracovávaných výrobků. Automatické nastavování výšky, dálkové otevírání souborů, načítání dat z nadřazeného systému, značení za pohybu nebo verifikace značení jsou jen některé vlastnosti, které lasery SHINE posouvají na technologickou špičku v oboru průmyslových laserů.

Kontaktujte našeho odborníka, který vám ochotně poradí:
Jiří Dušek na telefonu: 724 102 490

——————————————————————————————————————————————————————-

Zajímá vás tato problematika?

V případě zájmu o další informace nás kontaktujte na e-mailu laser@megaflex.cz

Výrobce a distributor:
Megaflex spol. s r.o.
Osiková 3
130 00 Praha 3,
http://www.megaflex.cz/lasery

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny