MEGAFLEX PARTY BUDE! II-X-MMXX

Kategorie Aktuality

Vážení přátelé,

po dlouhém uvažování jsme se rozhodli, že si čínským virem nedáme kazit život více než je nutno. Oslavu třiceti let naší spolupráce jsme museli již jednou odložit, protože riziko nákazy bylo příliš vysoké. Teď se však domníváme, že současný stav, i s výhledem na konec léta, bude víceméně stabilní. Vypadá to tak, že koronavirus tady s námi bude ještě dlouho a my se s ním musíme naučit žít.

A protože Vás už opravdu chceme vidět a oslavit s Vámi 30 let naší činnosti, naplánovali jsme odloženou MegaParty na pátek, 2. 10. 2020, od 17:30 hodin v pražské restauraci Manú Risto. Chceme věřit, že toto datum bude již dostatečně bezpečné z hlediska  koronaviru a také vhodné s ohledem na Vaše dovolené, či jiné letní plány.

Je jasné, že ta otravná epidemie zamíchala našimi životy více, než většina z nás byla schopna odhadnout. Zavřela obchody, připravila nás všechny o potřebné příjmy z podnikání za poměrně dlouhou dobu, změnila plno našich plánů. Je nutno uznat, že slovenská i česká vláda neměla moc jiných možností, jak zpomalit šíření viru, který hrozil italským či španělským scénářem, tedy přeplněnými nemocnicemi, s pacienty umírajícími prakticky bez péče na chodbách zdravotních zařízení. Teď situace, alespoň pro nás optimisty, vypadá poměrně klidně. Bohužel je až šokující, že ani po poměrně dlouhé době, kterou jsme už s virem strávili, nevíme od odborníků na viry, epidemie, či zdraví skoro nic o tom jak se šíří, proč se někdo nakazí a jiný ne… Píšu to hlavně proto, že je možné, že virus se zachová opět nějak nečekaně dramaticky a naše setkání v plánovaném termínu možné nebude. Teď však doufáme, že se všechno podaří podle plánu. Věčně na lepší časy prostě čekat nelze.

Budeme proto moc rádi, pokud co nejdříve kliknete na tento odkaz nebo na pozvánku níže a přihlásíte se. Můžete nám samozřejmě také poslat mail nebo zavolat.

O dalších detailech Vás budeme průběžně informovat.

Na setkání se už moc těší

Milan Boehm a Megaflexteam!

 

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny