TRODAT: jedinečná a kvalitní razítka s mnohaletou tradicí

Kategorie Razítka

V posledních měsících jsme se více než dříve přesvědčili, že je lepší nakupovat kvalitní domácí produkty nebo výrobky od nejbližších sousedů, než spoléhat na laciné, ale nekvalitní zboží ze vzdálených zemí, o jehož původu toho moc mnoho nevíme. S razítky TRODAT nemůžete nikdy udělat chybu.

Do kvality s tradicí se vyplatí investovat. Razítka Trodat vydrží funkční desetiletí.

Trocha historie

TRODAT původně nebyl název společnosti, ale pouze produktu: Ve 40. letech 20. století bylo na mezinárodní trh uvedeno plastové razítko „Trodat“. Vše důležité říkal už název: „Tro“ bylo odvozeno od materiálu Trolitul, z něhož se razítko vyrábělo. A „dat“ jednoduše znamenalo datové razítko.

Trodat byl mezinárodně zaregistrován jako značka produktu v 60. letech a na konci 60. let jméno přejala i celá firma pro výrobu razítek.

Rozhodnutí zvolit Trodat jako název společnosti učinili majitélé v neposlední řadě proto, že název Trodat lze snadno vyslovit v mnoha jazycích po celém světě. S vývozní kvótou 98 procent a zákazníky ve 150 zemích – včetně České republiky – se toto rozhodnutí ukázalo jako dobrá volba a dnes je to důležitější než kdy jindy.

V roce 1990 přišla razítka i do Československa a letos společně slavíme 30 let na trhu. Snad bude na podzim příznivá epidemiologická situace a konečně uspořádáme tradiční Megaparty.

Dokonalost má jméno TRODAT

Skvělý design, vynikající funkčnost a nejlepší materiály odlišují TRODAT jednoznačně od všech následovníků.

TRODAT PROFESSIONAL – razítka do kanceláře, pro časté, ergonomicky dokonalé použití.

TRODAT PRINTY – technicky vyzrálé, designově perfektní. Praktické a navíc vyrobené z vysokého procenta recyklovaného materiálu. První CO2 neutrální razítko na světě.

TRODAT MOBILE Printy – naprosto čisté, elegantní a malé kapesní razítko s geniálním ovládáním jednou rukou.

Micro Printy 9342 – praktické mobilní kulaté razítko do kapsy. Hodí se všem úředníkům, notářům a ověřovačům dokumentů – aby mohli být mobilní a efektivnější.

Reliéfní razítka TRODAT IDEAL jsou nejen elegantní, ale poskytují dokumentům také vyšší ochranu před paděláním.

S razítky Trodat máte k dispozici to nejlepší na trhu, co můžete zákazníkovi dodat. Jsme rádi, že jste spolu s námi součásní TRODAT rodiny a těšíme se snad brzy na viděnou i osobně.

Váš Megaflex-team

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře

 

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny