Speedy 360 – nový přírustek do rodiny Speedy

Nový laserový systém, který si od nás můžete koupit, doplňuje svou velikostí řadu laserů Speedy. Speedy 360 tvoří přechod mezi laserem Speedy 300 a Speedy 400. S optimalizovanou velikostí pracovní plochy 813 x 508 mm zaručuje maximální produktivitu, flexibilitu a použitelnost. Je dokonale přizpůsoben všem běžným velikostem materiálů pro gravírování a řezání. Kompaktní design dělá ze Speedy 360 univerzální nástroj, zvláště když je problém s omezeným prostorem pro laser.

Základní vlastnosti:

  • velikost pracovní plochy: 813 x 508 mm (o 30% víc oproti Speedy 300)
  • maximální rychlost pro gravírování: 355 cm/s (nejrychlejší gravírka na trhu!)
  • rozměry: 1221 x 790 x 1055 mm
  • ready for flexx – možnost integrace CO2 i vláknového laseru

Příslušenství:

Nový laser Speedy 360 obsahuje řadu vylepšení v rámci standardního i volitelného příslušenství.

Ergonomická konstrukce:

Kompaktní laserová gravírka s celkovými rozměry stroje pouze o 2% většími než Speedy 300. Laser díky své šířce projde standardními dveřmi o šířce 800 mm a lze ho tak v případě potřeby snadno přemístit na jiné místo.
Velikost pracovní plochy 813 x 508 mm se dokonale přizpůsobí všem běžným velikostem materiálů pro gravírování a řezání.
Snadný přístup obsluhy k pracovní ploše laseru díky tomu, že v přední části laseru není umístěn žádný konstrukční prvek a přední víko lze vyklopit až o 180° (viz obrázek).

Speedy360_3

Koncept multifunkčních stolů:

Základní rám a různé typy pracovních stolů zaručují nejvyšší kvalitu zpracování, produktivitu a maximální sací výkon. V závislosti na aplikaci mohou být vloženy různé pracovní stoly během několika vteřin.

Speedy360_4

Dostupné pracovní stoly:
Feromagnetický kovový stůl
Vakuový stůl
Černý hliníkový řezací rošt
Bílý řezací rošt z akrylátu
Hliníkové lamely
Akrylátové lamely

Speedy360_Tables

Ultrazvukový autofokus

Automatické zaostřování pomocí ultrazvukových senzorů. Snadné a přesné automatické zaostřování nezávisle na poloze materiálu na pracovní ploše laseru.

Speedy360_ultrasonic_autofocus

Air Assist – ofukování místa gravírování nebo řezání

Zabraňuje vzniku plamene u hořlavých materiálů, pomáhá nasměrovat nečistoty a výpary vůči odvětrávacím otvorům a chrání čočku. Může být plně řízen softwarem JobControl.
Nově snadný přístup k ovládacímu ventilu vzduchupřímo na ose x.
Silný kompresor (průtok vzduchu na laserové hlavě 14 l/min., stejně jako u Speedy 300).

Speedy360_new_air assist_switch 

Mezi další volitelné příslušenství patří například software JobControl Vision pro přesné vyřezávání, teplotní senzor, zvýšení ochrana proti prachu nebo rotační zařízení.

Chcete se o laserech dozvědět více a porovnat jednotlivé modely? Navštivte náš portál o laserech na adrese: http://www.megaflex.cz/lasery/

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

V případě zájmu o další informace nebo o laser, kontaktujte autora textu pana Lukáše Nováka na tel. 725 574 817 nebo pana Jiřího Duška na tel. čísle: 724 102 490

Další informace o laserech a také všechny kontakty na prodej a servis laserů najdete v záložce KONTAKTY na adrese http://www.trotec-laser.cz

 

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny