Tipy a triky: Jak snadno zafixovat objekt v laseru? Použijte kinetický písek.

V minulém článku o laserech jsme vám radili, jak si vyrobit fixační zařízení pro popis více tužek v jedné úloze. Pokud však potřebujete něco ještě snazšího a stačí vám méně náročná příprava pro méně kusů, mohl by se vám hodit tento jednoduchý a možná i překvapivý trik. Využití kinetického písku.

V následujícím videu se můžete podívat, jak snadné to je. Kinetický písek seženete například v hračkářství, obchodech s modelovacími hmotami nebo v mnoha internetových obchodech. Stačí do vyhledavače zadat heslo „kinetický písek.“

Písek pak umístíte do větší ploché nádoby, například do pekáče a do uhnětené hmoty umístíte objekt. Nastavíte pozici laseru, připravíte grafiku a hotovo. Můžete úlohu spustit. Pokud gravírujete více stejných objektů, můžete je z kinetického písku jednoduše vyjímat a vkládat do vytlačené formy další stejné výrobky. Je to snadné a praktické. Písek lze samozřejmě používat opakovaně.

Podrobný návod ve videu.

 

V případě zájmu o další informace nebo o laser nás prosím kontaktujte na e-mailu laser@megaflex.cz nebo volejte Lukáše Nováka na tel. 725 574 817 či Jiřího Duška na tel. čísle: 724 102 490.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny