Tipy a triky: Je možné laserem popisovat pěnu či podložky na yogu?

Zajímá vás, jestli je možné gravírovat do útvarů vyrobených z husté pěny, třeba do pěnových bloků či podložek pro cvičení yogy? Jde to. Namaste!

Pusťte si následující instruktážní video, abyste věděli, jak na to. Nejlepších výsledků po několika testech s rychlostí a výkonem – dosáhli kolegové z TROTEC USA, když použili u TROTEC LASERU Speedy 400, 40 procentní výkon při 1000 Hz, 100 procentní rychlost a nastavení 250 dpi. Tyto parametry vytvořily nejlepší kontrast, čistotu i hloubku gravury, aniž by se pěna narušila či rozpouštěla.

 

Toto nastavení fungovalo i pro složitější grafické návrhy (viz níže).

U videa si můžete zapnout anglické nebo české nebo slovenské titulky (automatický překlad Google – není dokonalý, ale k pochopení stačí). Podrobný návod, jak automatický překlad zapnout, je například zde.

 

Na tomto odkazu si můžete stáhnout návrhy designů, které byly použité ve videu. A můžete vyzkoušet sami.

Zaujala vás tato problematika? Potřebujete radu? Chcete si laser u Megaflexu pronajmout nebo koupit. Navštivte náš web http://www.megaflex.cz/lasery

V případě zájmu o další informace nebo o laser, nás kontaktujte na e-mailu laser@megaflex.cz nebo volejte Lukáše Nováka na tel. 725 574 817 či Jiřího Duška na tel. čísle: 724 102 490.

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny