Změna je život: doprodej 4822 COMPUTER

Kategorie Razítka

Obměna sortimentu výrobků patří k životu. Trodat nyní končí s výrobou razítka Computer 4822, proto již dále nebude v naší nabídce. Bez problému jej však nahradí TRODAT Dater 4817, kde jsou texty doplněné i o možnost tisku data.

Doprodej 4822

Pokud ještě o razítko TRODAT 4822 máte zájem, rádi vám je zašleme, několik kusů v české i slovenské verzi ještě máme. Můžete si je jako naši registrovaní zákazníci objednat přes e-shop tak, jak jste zvyklí.

Po vyčerpání zásob, zákazníkům můžete jako alternativu nabízet model 4817, který k pevným, nastavitelným textům nabízí i možnost tisku data.

4817

Jedná se o moderní plastové samobarvicí razítko, které má nastavitelný text před datem. Výška znaků: 3,8 mm.
Otisk: ZAPLACENO 12-08-2005
Další texty: DOŠLO DNE, ZAÚČTOVÁNO, VYBRÁNO DNE, VLOŽENO DNE, FAKTUROVÁNO, @-MAIL DNE, INVENTURA, OBJEDNÁNO, ODESLÁNO, VYŘÍZENO DNE, UPOMÍNKA.
Standardní barva otisku: černá.
Náhradní polštářek 6/4817.

V našem e-shopu jej můžete objednávat ZDE

 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery firmy Megaflex. Pokud nejste výrobce nebo prodejce razítek, ale máte zájem o produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny