TRODAT Professional® 4.0 se stal králem kanceláří

TRODAT Professional® 4.0 slaví už 6 let na Českém a Slovenském trhu a stále se drží na výsluní! Vzpomínáte si? Začátkem roku 2017 jsme na velké Megaflex PARTY v Bratislavě představili zcela nový model razítka Professional® 4.0. Od té doby jsme se spolu s vámi opakovaně přesvědčili, že jde o velmi povedený výrobek, který stojí za to prodávat.

Když jde o použití v kanceláři, lékárně, směnárně, bance, na letišti… tam je jednoznačně TRODAT Professional® razítkem, které tam patří a které si hravě poradí s každou výzvou. Je velká škoda neprodat tohle razítko každému, kdo přesně neví co chce a bude hodně razítkovat. Nebojte se jej nabízet a prodávat. Každý zákazník vás nakonec pochválí a ocení vaše doporučení.

Díky modernímu nerezovému vzhledu je naprostým králem mezi kancelářskými razítky. Nejen, že skvěle vypadá, ale také vyniká dlouhou životností. Proto se prodává se zárukou výrobce na 10 let. Trodat je jednoduše zavedená kvalitní značka, která i díky výdrži mluví sama za sebe.

Nebojte se toto razítko doporučit. Počáteční pořizovací cena je sice trochu vyšší, než u klasických plastových PRINTY, ale zákazník brzy 0cení kvalitu a trvanlivost, která se mu mnohonásobně vyplatí.

Nadčasový a elegantní vzhled TRODAT Professional® již získal i ocenění Red Dot Design Award. Nepřekonatelný vzhled však zdaleka není jediným trumfem. Professional vyniká i uživatelsky příjemným používáním. Nová konstrukce náhradních polštářků zajišťuje jejich čistou a rychlou výměnu. Optimalizovaná textová deska je zárukou otisku razítka ve špičkové kvalitě.

Trodat Professionals® se navíc vyrábí s maximálním ohledem k životnímu prostředí s hodnocením CO2 neutrální.

Jednotlivé varianty razítka Trodat Professional dodáváme v široké škále rozměrů textových desek.

Stačí navštívit náš e-shop – oddíl PRODUKTY/PROFESSIONAL LINE a vybrat si, zda potřebujete TEXTOVÁ, DATOVÁ, ČÍSLOVACÍ nebo TYPO s vlastní sazbou písmen.

Navíc… kreativita nezná hranice a umožňuje přizpůsobení Trodat Professional 4.0 pomocí laserového gravírování do ocelové konstrukce razítka. Personalizovaná povrchová úprava je tak další výhodou pro koncové uživatele.

Nebojte se TRODAT Professional nabízet. Odměnou vám bude i vyšší zisk.

Objednávat můžete v našem e-shopu ZDE

————————————————————————————————————————————————–
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny