Doprodej a ukončení nabídky polštářků 6/4204 a 6/4710

Kategorie Razítka
Tags ,

Trodat končí s nabídkou polštářků 6/4710 a také 6/4204 do razítek 4204, 45510 a 45510PL, která  se již více než 10 let nevyrábějí. Doposud byly náhradní polštářky v prodeji kvůli možným výměnám. Nyní je ale výroba ukončena a po doprodání našich skladových zásob polštářky již nebude možné zakoupit.

Polštářky 6/4710 již v nabídce nemáme ve všech barvách. Pokud máte zájem o poslední zbylé polštářky 6/4204, můžete si je do vyčerpání zásob z našeho skladu objednat ZDE

Pokud k vám v budoucnu přijde zákazník se starším razítkem a bude shánět právě tyto polštářky, nabídněte mu spíše nový model razítka, aby měl vystaráno na další roky.

Přece jen – i když razítka TRODAT vydrží velmi dlouho – jejich životnost není nekonečná a je lepší investovat do nového.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery firmy Megaflex. Pokud nejste výrobce nebo prodejce razítek, ale máte zájem o produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

 

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny