Cedulky s Braillovým písmem? Není problém, umíme dodat a vy prodat.

Braillovo písmo je speciální druh písma, které je určeno pro nevidomé, slabozraké a osoby se zbytky zraku. Funguje na principu plastických bodů umístěných speciální technologií na různé materiály. Čtenář pak body vnímá hmatem. V Česku a na Slovensku není mnoho firem, které jsou schopny vyrábět a dodávat tolik žádané a často i povinné orientační tabulky s Braillovým písmem. Pro Megaflex to není problém a pokud máte poptávku na podobnou zakázku, rádi vám poradíme a pomůžeme.

Megaflex, jak víte, má v nabídce orientační systém TRILINE. Součástí dobrého orientačního systému všech veřejných budov je vždycky také značení pro nevidomé. Vyrobit takové značení s Braillovým písmem vyžaduje specifickou technologii a není úplně snadné. My ho pro vás a vaše zákazníky umíme udělat. Vy zase umíte svým klientům poradit. Ale samozřejmě: abyste prodali, chce to mít alespoň pár kousků v každé prodejně. K tomu se nejlépe hodí hotové štítky, které máme v nabídce.

Naše nabídka již hotových často používaných štítků

Pro ty zákazníky, kteří již pracují se zakázkami s Braillovým písmem, máme v našem e-shopu, pod záložkou PRODUKTY – ŠTÍTKY S BRAILLOVÝM PÍSMEM nabídku hotových štítků, které odpovídají pokynům Sjednocené organizace nevidomých a slabozrakých ČR (SONS).

Jistě uvítáte tuto přehlednou nabídku, větší velikost štítků pro lepší orientaci a zjednodušení v našem e-shopu.

 

Jiné specifické objednávky Braillova písma, které umíme realizovat

Pokud chce zákazník cedulky specializovanější, s jiným než již hotovým textem z naší předpřipravené nabídky, umíme je na míru vyrobit samozřejmě také. Realizovali jsme – jak můžete vidět v následující galerii- nyní například Označení objektů v areálu bytových domů pro seniory. Dále označení mincovních turniketů v Braillově písmu nebo značení pro Psychiatrickou kliniku v Pardubicích a další nestandardní značení.

 

.

Nemusíte mít tedy obavy se do podobných zakázek pouštět. Rádi vám s nimi pomůžeme.

Další realizované zakázky TRILINE si můžete prohlédnout zde


Potřebujete poradit s orientačními systémy TRILINE?

Pokud vás orientační systémy TRILINE zaujaly a chcete se dozvědět víc, můžete se vypravit do našeho e-shopu a prohlédnout si kompletní sortiment TRILINE.

Zatím se v orientačních systémech příliš nevyznáte, ale zaujaly vás? Kontaktujte naše odborníky na Orientační systémy.

Rádi vám také zašleme katalog nebo si můžete přečíst další materiály v sekci Megablog – Orientační systémy a dozvíte se víc.

 

 

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny