Velikonoce, jaro, barvy, zajíček řezaný laserem a razítka TRODAT

Po chřipkové sezóně a zimním období se už všichni určitě těšíme na jaro. První jarní květiny, barvy, pečení beránků a barvení vajíček i různých dekorací se blíží. A razítka TRODAT v jarních odstínech a vícebarevné otisky MCI nesmějí chybět.

Jarní inspirace s barevnými razítky TRODAT

Velikonoční dárky a balení či osobní věnování od velikonočního zajíčka osobně?🐣🐰 To není problém – s razítky TRODAT. Razítka hrají jarními barvami, není třeba se držet jen klasických černých či šedých.

Pokud je potřeba otisk měnit, je vhodné například razítko TYPOMATIC TRODAT PRINTY, u kterého může zákazník jednoduše a rychle otisk nastavit a znovu ho kdykoli změnit. Ve verzi TYPOMATIC prodáváme samozřejmě i řadu PROFESSIONAL . Také různé veselé barvy kapesních razítek POCKET PRINTY nebo vícebarevné otisky MCI k tomuto období patří. Nabídněte je vašim zákazníkům, kteří rádi tvoří a zdobí a chtějí svět barevnější.

 

Vyrobte velikonočního zajíčka na laseru

Máte laser? V tom případě máme pro vás připomenutí v podobě veselého tipu na pěknou sezónní dekoraci, o které jsme již psali dříve.

Na tomto odkazu si v sekci soubory ke stažení stáhněte do počítače parametry pro program Job Control, návod a nastavení vašeho laseru pro výrobu tohoto pěkného zajíčka. Podrobný návod si můžete přečíst v následujícím článku:

Laserové tipy a triky: Velikonoční zajíček vyrobený na laseru

Veselé a barevné Velikonoce vám přeje

Váš Megaflex-team

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery firmy Megaflex. Pokud nejste výrobce nebo prodejce razítek, ale máte zájem o produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny