Speedy 360: nový přírůstek do rodiny Run On Ruby

Dalším laserem, který pracuje už pouze s novým softwarem Ruby, je model Speedy 360. I Speedy 360 s Ruby používat samostatně – není nutné připojení k PC přes USB, postačí jej připojit do počítačové sítě přes Ethernet. Také můžete využít bezdrátové připojení k počítačové síti. Pomocí nového integrovaného dotykového displeje lze laser intuitivně ovládat přímo. Získáte tak přístup ke všem vašim laserovým úlohám přímo na laseru a rovnou je můžete spouštět.

Nový Speedy 360 Run On Ruby je vybaven funkcí OptiMotion (což je nejrychlejší vektorová řezací rychlost a přesnost), dále technologií HDLR – řízení výkonu laseru od téměř 0 do 100 % s bezkonkurenční přesností a detaily a novou elektronikou. Mezi další zajímavé funkce a příslušenství patří:

Vision Design&Position

Výkonná kamera na horním víku s rozlišením až 12 megapixelů poskytuje detailní a ostrý živý barevný obraz celé pracovní oblasti v softwaru Ruby, bez ohledu na to, zda je víko otevřené nebo zavřené. Tímto způsobem lze nastavit text, navrhnout grafiku nebo zarovnat existující zakázku z fronty úloh přímo na výrobku živě v Ruby. Již není potřeba zdlouhavé měření, šablon, zbytkových materiálů nebo 3D objektů.

Trotec Vision Print&Cut – Přesné laserové řezání tištěných materiálů

S Trotec Vision Print&Cut lze vytvářet úžasné detaily při dodržení nejpřísnějších měřítek. Modul Vision používá značky k určení polohy a rotace potištěného archového materiálu na pracovní ploše laseru. Systém detekuje deformace tisku a dynamicky upravuje řeznou dráhu tak, aby odpovídala kresbě. Nezáleží na tom, zda jde o pružné nebo tuhé materiály. Tato vylepšení urychlí výrobu a lze se vyhnout nákladným chybám.

Dotykový displej Run On Ruby

Dotykový panel na Speedy 360 umožňuje provoz laseru v síti přes Ethernet nebo WiFi bez dalšího PC. Ovládejte a spusťte laserové úlohy přímo na laseru. Podívejte se na průběh vaší laserové práce.

Rychlé nakládání a vykládání – více ergonomie

Na rozdíl od některých laserů na trhu byly Speedy 360 a Speedy 400 navrženy bez přední lišty/vzpěr, aby poskytovaly snadný a ergonomický přístup do pracovní oblasti. Tento ergonomický design výrazně usnadňuje vkládání a vykládání zejména velkých nebo těžkých dílů nebo rotačního nástavce.. Minimalizuje tak fyzickou námahu vyžadovanou od operátora laseru. Vkládání a vykládání laserového stroje se provádí ve výšce boků a přední kryt lze zcela sklopit.

Pohled dovnitř

Lasery Trotec jsou vybaveny průhledným horním krytem, ​​který umožňuje sledovat laserovou práci kdykoli během zpracování a bez ohledu na to, kde je výrobek umístěn. Průhledný horní kryt poskytuje pohled na celý pracovní prostor laseru. Součástí designu je i LED osvětlení, které osvětluje celou pracovní plochu. Tato funkce zvyšuje pohodlí a komfort obsluhy.

Automatické zaostřování pomocí ultrazvukového senzoru

Správné nastavení ohniska, tedy správná vzdálenost mezi laserovou hlavou a zpracovávaným materiálem, je rozhodující pro dokonalý výsledek aplikace. Patentovaná SonarTechnologyTM je nejjednodušší metoda pro digitální ostření na povrchu výrobku. Tuto vzdálenost určuje velmi přesně a efektivně v každé poloze na pracovním stole. Stisknutím tlačítka detekuje ultrazvukový senzor na laserové hlavě povrch výrobku. Ostřicí bod je tak automaticky detekován a pracovní stůl se poté automaticky přesune do správné polohy ostření.

 

Speedy 360 Run On Ruby umožňuje i práci s rotačním zařízením a je dostupný také ve verzi flexx. To znamená se dvěma laserovými zdroji – CO2 i vláknovým laserem. S tímto laserem lze výrazně ušetřit čas, jelikož dva materiály mohou být zpracovány v jediné úloze. Lze tak popisovat, gravírovat a řezat všechny druhy materiálů.

Další zajímavé detaily se můžete dozvědět v následujícím videu. Můžete si zapnout anglické nebo české nebo slovenské titulky (automatický překlad Google – není dokonalý, ale k pochopení stačí). Podrobný návod, jak automatický překlad zapnout, je například zde.)

 


V případě zájmu o další informace nebo o laser nás prosím kontaktujte na e-mailu laser@megaflex.cz nebo volejte Lukáše Nováka na tel. 725 574 817 či Jiřího Duška na tel. čísle: 724 102 490.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny