Vstup zdarma: Trotec vás zve na FESPA Global Print Expo 2023

Leader ve výrobě laserových gravírovacích, značicích a řezacích systémů, společnost Trotec Laser, Rakousko vás srdečně zve k návštěvě veletrhu FESPA 2023.

Vstupenka zdarma

Do 23. dubna 2023 můžete získat vstupenky zdarma, stačí kliknout  na odkaz FESPA 2023 (swapcard.com), vyplnit krátký formulář a zadat následující promokód, který se zobrazí pouze našim přihlášeným zákazníkům:

Pro zobrazení podrobných informací se prosím přihlaste.

Přihlásit se

Na co se můžete těšit?

Přední evropská výstava pro sítotisk, digitální a velkoplošný tisk a potisk textilu FESPA Global Print Expo 2023, se letos bude konat v termínu od 23. do 26. května 2023 v Mnichově na výstavišti Messe Munich. Stovky vystavovatelů představí nejnovější inovace a uvedou na trh nové produkty v oblasti grafiky, dekorů, obalů, průmyslových a textilních aplikací.

Trotec jako evropský inovační lídr, který vyvíjí, vyrábí a prodává laserové stroje pro značení, řezání a gravírování různých materiálů, na výstavě Fespa 2023 představí svoje středoformátové i velkoformátovéch laserové řezací systémy i spotřební materiály, jako jsou laminované plasty, papíry, kůže a dřevo.

Součástí veletrhu bude také několik doprovodných výstav

World Wrap Masters Europe 2023 a World Wrap Masters Final 2023 – školení, workshopy a ukázky polepování od mistrů v oboru.

Printeriors 2023 – nejnovější informace tiskařů k výzdobě interiérů.

Sustainability Spotlight – zaměření na udržitelnost. Poskytne užitečné, informativní a použitelné informace k řešení potřeb lidí, planety a profitability, poradí, jak snížit náklady optimalizací energie a zdrojů.

European Sign Expo – výstava značení a vizuální komunikace, ukázka nejnovějších inovací a trendů v odvětví značení.

Připomínáme: Pro vstupenku zdarma se do 23.4. 2023 můžete registrovat zde: FESPA 2023 (swapcard.com) a vyplnit krátký formulář.

 

 

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny