Katalog materiálů TROTEC ve flip verzi pro vaše pohodlí

Kategorie Materiály
0

Občas se na nás obracíte s dotazem, zda bychom pro vás neměli ucelený katalog materiálů TROTEC, abyste si mohli v klidu prostudovat všechny parametry materiály z nabídky, prezentovat je vaším zákazníkům a objednat u nás v Megaflexu konkrétní produkt. Níže ho najdete v pohodlné „listovací“ flip verzi.

Pro usnadnění vaší práce máme pro vás uživatelsky příjemnou elektronickou verzi flip katalogu materiálů Trotec 2024, kterou si můžete prohlížet zde:

 

Katalog tak máte vždy po ruce a můžete jej kdykoliv používa­t na vašich počítačích k prezentaci materiálů Trotec. Jde to jednoduše, není třeba žádná instalace, jen listujete.

ODKAZ na listovací flip verzi katalogu můžete také v případě potřeby poslat vašim zákazníkům. Jistě tuto pohodlnou dynamickou verzi prohlížení ocení.

Nabízíme vám i Flip verzi katalogu TROTEC materiálů pro otevření v samostatném okně na celou obrazovku

Otevřít flip-Katalog TROTEC na celou obrazovku (zpět: ESC)

 

Objednávat vybrané zboží můžete jako registrovaní zákazníci Megaflexu po přihlášení v našem e-shopu. Pokud materiál v naší stálé nabídce nenajdete, ozvěte se nám prosím e-mailem a my vám jej zajistíme na objednávku.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *