Navštívili jsme za vás výstavu FESPA Global Print Expo 2024

Mezinárodní výstava FESPA se letos konala od 19. do 22. března 2024 v Amsterdamu. A Megaflex byl při tom. Vystavovatelé představili inovace a produkty v oblasti tisku, grafiky, dekorů, obalů, průmyslových a textilních aplikací, výrobních materiálů a mnoha dalších.

Cílem naší návštěvy byl především stánek našich partnerů z Rowmarku, výrobců špičkových gravírovacích materiálů, které Megaflex dodává do České a Slovenské republiky.

Mezi představované novinky, které nás – kromě pestré řady zajímavých vzorků již známých materiálů – u Rowmarku zaujaly, patří určitě materiál EcoMark, určený samozřejmě také pro laserové gravírky. Hlavní výhodou je, že je vyroben výhradně z recyklovaných materiálů (plastů) a nezatěžuje tak životní prostředí. Má klasickou tloušťku 1,6 mm a vícero barevných provedení. Pokud by vás tento ekologický materiál zaujal, pošleme vám rádi více informací.

 

V rámci návštěvy veletrhu jsme se zúčastnili také společné večeře určené pro významné evropské partnery Rowmarku. Setkání se zúčastnil také prezident firmy Rowmark Eric Hausserman. Kromě možnosti pohovořit si s ostatními evropskými distributory, jsme také měli opět možnost mluvit i s naším obchodním partnerem, Carlosem Sousou, area marketing manažerem pro Česko a Slovensko. I když jsme pravidelně ve spojení v rámci digitálního světa, je vždy příjemné a přínosné se jednou za čas setkat osobně.

Evropského setkání partnerů firmy Rowmark se kromě ředitele Megaflexu Tomáše Peške také poprvé zúčastnila i naše nová zaměstnankyně v sekci prodeje a marketingu Gabriela Říhová (na fotografii zcela vpravo). Více o nové posile Megaflexu si můžete přečíst zde.

Na fotografii zleva: Tomáš Peške (Megaflex), Mollinda Brands (Rowmark), Carlos Sousa (Rowmark), Gabriela Říhová (Megaflex).

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny