Rowmark materiály: XTROMETAL neboli nadčasová mosaz

Kategorie Materiály

Dodejte nápadům vašich zákazníků a jejich realizacím nadčasovou, historickou krásu a styl. Nezapomínejte na materiály z mosazi od firmy Rowmark, které máme v nabídce. Hodí se výborně například pro označení kanceláří venku na domech. Využívají ji rádi notáři, ombudsman i právní kanceláře.

Jedná se o „opravdový“ materiál s možností mechanické gravury, kterou lze v budoucnu snadno udržovat.

V naší nabídce najdete následující mosazné desky pod vyhledavacím názvem XTROMETAL. Liší povrchovou úpravou a tloušťkou.

XTROMETAL1 mosaz/lesk 1220x305x0,5mm Gravírovací mosaz lesklá, tloušťka 0,5 mm.
 
XTROMETAL3 mosazMlak 1220x305x0,5mm Gravírovací mosaz saténová, matná, lakovaná, tloušťka 0,5 mm.
 
XTROMETAL4 mosazMlak 1220x305x1,6mm  Gravírovací mosaz saténová, matná, lakovaná, tloušťka 1,6 mm.
 
XTROMETAL7 mosaz /nickel/ lak 1220x305x0,5mm  Gravírovací mosaz saténová, matná, lakovaná, tl 0,5 mm.
 
 

 

 

 

 

 

Zajímá vás více o materiálech Rowmark?

Vysoce kvalitní vrstvené deskové materiály určené pro použití v exteriéru i interiéru nám dodává nadnárodní společnost ROWMARK s dvacetiletou tradicí v laserovém gravírování. Desky Rowmark jsou špičkovými deskovými materiály pro laserové i mechanické gravírování.

Širokou paletu desek pro exteriér i interiér, výběr barevných odstínů, úprav povrchů, tlouštěk, speciálních odolností, způsobů vhodného zpracování, použití… To vše u nás snadno najdete.
 

Mechanická gravura, pasty i materiály pro CO2 lasery

Dodáváme i klasické materiály pro mechanickou gravuru, počínaje mosaznými deskami, přes anodizovaný hliník až po plastové desky s vrchní fólií odolávající povětrnostním vlivům. Současný trend zpracování desek laserem však klade důraz jinam. Největší částí našeho sortimentu jsou proto desky a fólie, které lze popisovat, gravírovat a řezat lasery na bázi CO2.
Potřebujete pro vaši zakázku fólii pro laserový popis? Či hledáte nosnou kvalitní vrstvenou desku pro velkoformátový orientační systém?
To všechno u nás najdete.
Nabízíme i speciální pasty, které vám umožní nesmazatelně popisovat kovy nebo sklo běžnými CO2 lasery.

Podrobné informace o všech materiálech, které nabízíme, najdete v našem Katalogu orientačních systémů, ale také na www.megaflex.cz. Máme zde i uživatelsky přátelský systém pro vyhledání vhodného materiálu podle mnoha kritérií.

Neváhejte také využít mnoha let zkušeností našich techniků s laserovým popisem mnoha různých povrchů.

Rádi vám poradíme!

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, kontaktujte Megaflex

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny