Zajímavé aplikace: využití materiálu TROGLASS Glitter při výrobě ozdobných cedulek do zahrady

Kategorie Materiály

V nabídce Megaflexu máme poměrně nově také blyštivé a zářivé materiály TroGlass a to v provedeních: TroGlitter nebo TroGlass Neon. Ty se perfektně hodí pro mnoho originálních laserových aplikací. V následujícím instruktážním videu si ukážeme jednu z nich –  jak vyrobit ozdobné cedulky na malém zapichovacím kůlu s použitím třpytivého materiálu TroGlitter.

S tímto produktem lze dodat jakékoliv bylinkové či květinové zahrádě třpyt a styl. Zahradní cedulky na malém zapichovacím kůlu byly v instruktážním videu vygravírovány na 80wattovém laseru Speedy 360 Run on Ruby. Využit byl krásný blyštivý materiál Glitter pro gravuru laserem, který máme v nabídce.

Design pro tuto aplikaci si můžete stáhnout přímo zde.

Podrobný návod najdete v následujícím videu. U videa si můžete zapnout anglické nebo české nebo slovenské titulky (automatický překlad Google – není dokonalý, ale k pochopení stačí). Podrobný návod, jak automatický překlad zapnout, je například zde. 

 

Materiály TROGLASS Glitter

Můžete v našem e-shopu objednávat přímo zde:

 

O dalších podobných materiálech si můžete přečíst zde: Akrylátové deskové materiály TroGlass a TroGlass Neon

Zaujala vás tato problematika? Potřebujete radu? Chcete si laser u Megaflexu pronajmout nebo koupit? Navštivte náš web http://www.megaflex.cz/lasery

V případě zájmu o další informace nebo o laser, nás kontaktujte na e-mailu laser@megaflex.cz nebo volejte Lukáše Nováka na tel. 725 574 817 či Jiřího Duška na tel. čísle: 724 102 490.

 

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny