Zemřel pan Josef Seidl, náš dlouholetý partner a zakladatel firmy Grafika Seidl

Velmi nás mrzí smutná zpráva, kterou s vámi musíme sdílet. Ve věku úctyhodných 88 let zemřel tento týden pan Josef Seidl, se kterým jsme se znali už od počátku našeho podnikání v 90. letech a který patřil k prvním prodejcům razítek TRODAT v Československu.

Pan Josef Seidl byl majitelem firmy Razítka Seidl v Litomyšli, která se později technologicky rozrostla a přejmenovala na dnešní rozšířenou podobu firmy Grafika Seidl.
Josef byl nejen milý člověk a přítel, kterého jsme velmi rádi vždy viděli nejen na našich tradičních setkáních zákazníků, ale také úspěšný podnikatel, který se nebál inovací: jako vůbec první v tehdejším Československu si u Megaflexu koupil tehdy neprobádanou, ale velmi nadějnou novinku – laser TROTEC na výrobu razítkových štočků.

Firmu, která prodává razítka, postupně rozšířil o další služby v oblasti grafiky a před 3 lety předal vedení vnukovi. I tak ale na podnikání z povzdálí dohlížel. Budeme na něj vzpomínat jako na elegantního muže, který i přes zdravotní potíže, které ho v posledních letech provázely, dorazil na naše setkání, kde dokázal potěšit životním moudrem a optimismem.

xxxx

Upřímnou soustrast celé rodině přejí všichni zaměstnanci  Megaflexu, kteří pana Josefa Seidla dlouhá léta znali a rádi se s ním potkávali.

Ku příležitosti výročí 30 let firmy Megaflex v Česku a na Slovensku jsme s ním udělali v roce 2020 rozhovor, který určitě stojí za přečtění: 30 let razítek TRODAT v ČR a SR: Rozhovor s panem Josefem Seidlem z firmy GRAFIKA SEIDL s.r.o.

 

 

 

 

 

 

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny