Navštívili jsme za Vás: TROTEC na FESPA Global Print Expo 2023

Lídr ve výrobě laserových gravírovacích, značicích a řezacích systémů, společnost Trotec Laser, Rakousko opět vystavoval na veletrhu FESPA 2023. A Megaflex byl samozřejmě při tom.

Tento zajímavý veletrh proběhl od 23. do 26. května 2023 v německém Mnichově na výstavišti Messe Munich. Vystavovatelé představili inovace a produkty v oblasti produkce grafiky, dekorů, obalů, průmyslových a textilních aplikací a mnoha dalších témat.

Firma Trotec nemohla samozřejmě chybět. Jako evropský lídr, který vyvíjí, vyrábí a prodává laserové stroje pro značení, řezání a gravírování různých materiálů, na výstavě Fespa 2023 představil svoje středoformátové i velkoformátové lasery i spotřební materiály, jako jsou například laminované plasty, papíry, kůže a dřevo. Návštěvnící mohli obdivovat lasery přímo v akci a vidět zajímavé vzorky a výrobky.

Trotec opět dokázal, že má na trhu laserů výsadní postavení v oblasti technických inovací a v oboru vysoké kvality za rozumnou cenu.

Navštívili jsme také stánek firmy Rowmark, našeho dodavatele známých špičkových gravírovacích materiálů. Zcela zřejmý je trvalý příklon tohoto špičkového výrobce k laserem gravírovatelným materiálům na úkor těch starých, mechanicky gravírovatelných, které dnes tvoří již jen zlomek produkce.

Návštěvnost veletrhu byla oproti covidovým rokům vyšší a překvapivě přesáhla 20 000 návštěvníků. Uvidíme však, jak se bude efektivita veletrhů vyvíjet v dalších letech. Z rozhovorů s vystavovateli totiž pozorujeme spíše, že kvůli enormním nákladům dochází k odklonu od velkých výstav či veletrhů. Firmy se často soustředí spíše na investování do rozvoje své prezentace na internetu.

Naše osobní setkání s partnery z TROTECU i Rowmarku byla však jako vždycky příjemná a přínosná. Zdá se, že i přes výše uvedené pochyby, platí obecně známý fakt: pouhou digitální komunikací se dlouhodobě žádný vztah nedá rozvíjet…

 

cccc


Chcete si laser pronajmout nebo koupit, zajímá vás tato problematika? Navštivte náš web http://www.megaflex.cz/lasery

V případě zájmu o další informace nebo o laser, kontaktujte nás na e-mailu laser@megaflex.cz nebo volejte pana Lukáše Nováka na tel. 725 574 817 či pana Jiřího Duška na tel. čísle: 724 102 490

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny