Další vylepšení složení a odstínu barev TRODAT (fialová a modrá)

TRODAT neustále inovuje a vylepšuje produkty a to vždy s ohledem na nejvyšší standardy, udržitelnost a ohleduplnost k životnímu prostředí. TRODAT se také pravidelně uchází o rakouské prestižní ocenění ECOLABEL a právě ty nejpřísnější ekologické požadavky vedou k dalšímu vylepšení razítkových barev v polštářcích razítek.

Modrá a fialová

Konkrétně se jedná o nepatrné změny ve složení barev u modré a fialové. Jak ukazuje přiložený vzorek, rozdílu si všimnete spíše u fialové, která je nyní ještě více do fialova a lépe se tak odliší od modrého otisku, jednoduše řečeno vylepšený odstín fialové se mírně vzdálí od modré a barvy budou snáze rozeznatelné.

iiiii

Pro vás – odběratele – se nestane nic zásadního. Ke změně složení barev dojde automaticky v průběhu léta (pravděpodobně srpen 2023) a ani označení produktu se nezmění. Rozdíl – kromě výraznějšího odstínu fialové – poznáte v kvalitě otisku, která se ještě trochu zlepší. A samozřejmě je příjemné vědět, že barvy jsou ještě kvalitnější a ekologičtější.

Změny:

  • FIALOVÁ: barevný odstín byl vylepšen za účelem dosažení jasného a lépe viditelného odlišení modrého a fialového otisku. Nyní je odstín fialové mírně „fialovější“.
  • MODRÁ: zůstává stejná
  • POSTUPNÁ ZMĚNA: Přechod na nové složení v produktech Trodatu bude postupný.
  • OBJEDNACÍ ČÍSLA i kódy produktů zůstávají beze změny.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny