Megaflex dodává NORIS, které splňují nejvyšší standardy kvality i zdravotní nezávadnosti

Kategorie Razítka

Megaflex, jak naši stálí zákazníci dobře vědí, jako firma, která zásobuje český a slovenský trh razítky TRODAT, dodává také kvalitní zdravotně nezávadné razítkové barvy. Barvy Noris jsou bezpečné, splňují nejpřísnější kritéria i dle podmínek mezinárodní organizace ROHS Guide, jsou tedy naprosto bez závadných látek, čímž daleko předhánějí konkurenční výrobce.

Co dělá razítkové barvy NORIS od Megaflexu tak výjimečnými? Jejich nezávadné složení je klíčovým faktorem. Na rozdíl od jiných dodavatelů, kteří mohou používat škodlivé látky ve svých výrobcích, se Megaflex zaměřuje na poskytování bezpečných alternativ. To znamená, že firmy, které se rozhodnou využívat razítkové barvy NORIS, mohou mít jistotu, že svým zákazníkům, ale i jejich klientům poskytují nejen kvalitní výrobky, a také bezpečné pracovní prostředí.

Věděli jste například, že Barvy Noris byly schváleny i pro použití Americkou armádou? Můžete si o tom více přečíst v našem článku ZDE.

Nebojte se tedy tyto barvy nabízet pro značení i podnikatelům ve vašem okolí. Jistě to ocení.

V naší nabídce najdete standardní razítkové barvy, ale i ty speciální, včetně UV barev, rychleschnoucích nebo třeba barev, které vydrží bez problémů na sáčcích do mrazicích boxů. Stačí si vybrat.
Pro každý účel existuje ta správná razítková barva. Nejlépe si jako registrovaní partneři firmy Megaflex vyberete v našem eshopu v oddílu PRODUKTY/RAZÍTKOVÉ BARVY

Nebo můžete přejít přímo do kategorie barev ZDE

Věříme, že si určite vyberete a budete spokojeni. Pokud byste potřebovali s výběrem poradit, obraťe se na nás.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny