Razítka IMPRINT pro velké zakázky nahrazuje nové Printy2 Facelift (P2F)

Kategorie Razítka

Razítka TRODAT IMPRINT byla po dlouhou dobu řešením pro situace, kdy šlo o některé velké zakázky, kde hlavní roli hrála cena a vy jste potřebovali například v různých na levnější výrobky orientovaných výběrových řízeních obstát s nabídkou razítek. Nyní tuto štafetu přebírají razítka Printy2 Facelift neboli P2F, která razítka IMPRINT postupně zcela nahradí. Stane se tak ve všech oblíbených velikostech textové desky, tedy v ekvivalentech 4911, 4942 i 4913.

Jako firma, která dbá na nejvyšší kvalitu výrobků, samozřejmě preferujeme nabízení toho nejkvalitnějšího – i když třeba trochu dražšího zboží v našem sortimentu razítek – ale chápeme, že občas od nás potřebujete i levnější řešení. Věříme, že Printy2F bude ještě příjemnější volbou, a to za cenu razítek IMPRINT. Jistým bonusem bude také, že P2F budou viditelně dodávána pod světově proslulou, špičkovou značkou TRODAT.

Důležité informace:

  • Printy2 Facelift postupně nahradí nejen končící řadu IMPRINT, ale také razítka Printie 3911, 3912 a 3913.
  • Printy2F budou běžně k dispozici v černé, modré a červené barvě
  • Samozřejmostí zůstává vždy také jedna barva v každé velikosti bez polštářku, tak jak jste byli zvyklí.
  • Náhradní polštářky jsou samozřejmě identické s modely PRINTY 4 (tedy 6/4911, 6/4912 a 6/4913)

Printy 2 Facelift tedy budou nyní první volbou rozumné kvality za velmi hezkou cenu.  A v dané cenové kategorii to jsou jistě nejkvalitnější samobarvicí razítka na trhu.

Objednávat můžete v našem e-shopu, jak jste zvyklí, kde stačí zadat do hledání P2F.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny