Chcete víc vydělávat? Nabízejte hotové výrobky!

Najít rezervy růstu na současném stabilním razítkovém trhu je opravdu těžký úkol. Stabilita je sice hezká věc, ale přiznejme si: růst je příjemnější. Tvář do radostného úsměvu nad měsíčními výsledky nám už delší dobu roztahuje zejména prodej orientačních systémů. Našlo se totiž poměrně hodně našich partnerů, kteří je již začali aktivně prodávat. Těm, kteří to dosud nezkusili, nabízíme možnost začít s jejich prodejem cestou hotových výrobků.

Co jsou vlastně ty „hotové výrobky“?

Říkáme tak značení, které je určeno k přímému prodeji zákazníkovi, bez dalšího zásahu grafika nebo tiskaře, bez doplnění řezané grafiky z fólie… Prostě výrobky, které si zákazník u vás koupí a sám instaluje (většinou jen přilepí pomocí samolepicí fólie, která je součástí výrobku), případně i doplní na jeho vlastní tiskárně vyrobenou grafikou.

V našem sortimentu hotových výrobků z oblasti značení nyní najdete více než 30 produktů, které lze velmi snadno prodávat přes pult, přímo „z regálu“. A poměrně jednoduše tak vydělávat další peníze. Když na výšeuvedený odkaz kliknete (po přihlášení), uvidíte je hned i s podrobným popisem, doporučenou prodejní cenou (včetně DPH) i za kolik je nakoupíte Vy – pokud si od uvedené CENY odečtete svou marži ve výši 25%. Tato sleva platí pro všechny naše velkoobchodní partnery, bez ohledu na obrat.

Naprostým standardem mezi těmito produkty jsou tabulky na WC v několika provedeních. Potřeba jsou všude, často nahradí rádoby vtipné „holčičky na nočníku“ nebo papírové štítky.

Velkou oblibu si získalo také nástěnné značení DeSign, které představuje nejlevnější variantu elegantního značení dveří v menších a středních firmách. Grafiku můžete zákazníkovi samozřejmě připravit jako další službu vy, ale většinou vyhrává varianta „uděláme si sami, tiskárnu přece máme“. Značení je vybaveno nejen lepicí páskou, ale také rozptylovací fólií, pod kterou i na běžném kancelářském papíře vytištěný text vypadá velmi dobře!

Hitem letošního léta jsou pak naše poměrně nové samolepicí tabulky pro označení WC s Braillovým písmem. Povinnost vybavit takovým značením každé WC ve veřejných budovách je sice dána zákonem, ale ne všude je dodržena. To je příležitost pro vás. Lepí se 200 mm nad kliku dveří z vnější strany.

Jak začít?

Už naše babička říkala: samo se nenakope. Na začátku je potřeba trochu práce, ale pak už to jde. Objednat si několik verzí tabulek je snadné. Zadat je do vašeho prodejní systému asi také. A samozřejmě, musíte je viditelně vystavit. Našim partnerům se osvědčilo, když použili značení i ve své prodejně. Uvidíte, že vám hotové výrobky otevřou cestu i k prodeji složitějších orientačních systémů.

Chcete se poradit? Kontaktujte našeho odborníka na Orientační systémy, pana Tomáše Peške.

Tel: +420 / 284 829 696
E-mail: tomas.peske@megaflex.cz

Rádi vám také zašleme tištěnou verzi katalogu Orientačních systémů.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny