Hotové výrobky Triline: Klip na papír

Líbilo by se vám, kdyby vaše sdělení mělo elegantní styl? Nelíbí se vám izolepou nalepený papír s aktuální informací? Nedivíme se. Můžete využít praktický výrobek Klip na vkládaný papír. Je to jednoduché, až geniální.

Klip na vkládaný papír je profil, který (jako součást značení nebo samostatně) umožní zasunout papír – například s informací  časově  omezené  platnosti – jejž  vnitřní závaží drží na místě. Když už není potřeba, snadno papír vytáhnete.

Klip na vkládaný papír je variabilní značení, které je možné umístit například na na dveře nebo kamkoliv si bude zákazník přát. Nabízíme jej hotový v provedení TRILINE DESIGN CLASSIC s plochým tvarem zásuvných profilů. Obsah sdělení v klipu je samozřejmě možné kdykoliv snadno změnit vložením jiné grafiky.

Klip na vkládaný papír slouží pro kombinaci označení místnosti s rychle vyměnitelnou informací (např. o konané akci, nepřítomnosti a podobně).

Zboží je určeno pro instalaci i zpracování a vložení grafiky konečným zákazníkem.

Technické údaje:

  • Výška 62 mm, šířka 250 mm
  • zásuvný profil s rozptylovací fólií pro zasunutí grafiky na papíře,
  • bočnice: černý plast

Klip na vkládaný papír je určený k přímému prodeji. Produkt lze samozřejmě dodat i v jiné délce či kombinaci profilů.

Pro snadnou montáž je zadní strana značení opatřena dvěma silně lepicími páskami. Značení lze upevnit i pomocí vrutů a hmoždinek (ty ale nejsou součástí dodávky).

NÁVOD K POUŽITÍ: Při vkládání papír jednoduše zasunete zespodu do drážky a pustíte jej, čímž se papír fixuje. Pro uvolnění papír lehce posuňte vzhůru a pomalu vytáhněte. Při pomalém tahu se kuličky otáčejí a uvolní sevřený papír.

Objednávat můžete ZDE

klipnapapir

.

.

.

.

.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Náhlédněte do katalogu TRILINE

Nebo také pro inspiraci navštivte galerii již hotových realizací.

Potřebujete poradit s orientačními systémy TRILINE?

Zatím se v orientačních systémech příliš nevyznáte? Rádi byste je také prodávali a stali se našimi partnery na tomto poli? Napište nebo zavolejte našeho odborníka na Orientační systémy pana Tomáše Peške
Telefon: +420 / 284 829 696, e-mail:  tomas.peske@megaflex.cz

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny