I podpis může vydělávat

Tags ,

Procházíte-li se městy nebo jakýmkoliv muzeem, všimnete si, že na každém díle, které stojí za povšimnutí, bývá podepsán autor – ať již se jedná o vzácný obraz, sochu nebo jinou kulturní památku. Podpis dává informaci nejen o tom, kdo a kdy artefakt vytvořil. Pokud je zajímavý technicky i esteticky, může mít zásadní výpovědní hodnotu a je vlastně i tou nejlepší reklamou pro konkrétního autora.

Stejně tak to může být i u jakékoliv současné řemeslnické nebo jiné práce. Stačí vysvětlit vašim zákazníkům, že když něco dělají dobře, proč si za tím nestát a nenechat po sobě stopu, která vydrží a přivede další klienty? A proč přitom nevyužít jako technologii laser nebo značení TRILINE?

Možností, jak nabídnout vašim zákazníkům různé formy „podpisů“ i koho s touto nabídkou oslovit existuje nespočet. Uveďme jen několik příkladů:

Veškeré práce na veřejných budovách, nemocnicích, úřadech, letištích

Soukromá firma se také jistě ráda pochlubí dobře odvedenou prací a ráda si ji podepíše. Jako protislužbu koncovému zákazníkovi může například nabídnout malou slevu, pokud si informační tabulku nechá umístit. Je to reklama k nezaplacení.

Řemeslnické firmy

Zde se otevírá široké pole působnosti od obkladu s gravírovaným podpisem v krásně povedené koupelně – samozřejmě opět spíše ve veřejných budovách, ale třeba už i v hospodě na rohu, kam chodí plno lidí z okolí. Dobře postavený plot může být také skvělou reklamou – když je na něm podpis autora. Přes různě veliké cedulky s libovolným textem – například „stavbu provedl“, „zednické práce provedla firma xy“. Opět řada možností, které můžete využít.

Granty

Součástí pravidel pro většinu grantů je i umístění informační tabulky, kdo peníze věnoval a kdo objekt, hřiště, vybavení dodal či postavil. Zkuste získat tyto zakázky pro vás. Umíte to!

 

Veškerou technologii pro výrobu cedulek či orientačních systémů již ve firmě máte, pokud snad ještě ne, jsme vám samozřejmě k dispozici pro radu či pomoc.

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny