Pozvánka: Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně 2013 – Vstupenka zdarma od MEGAFLEXu

Kategorie Lasery, Materiály

Pokud se chystáte letos navštívit Strojírenský veletrh v Brně, budeme moc rádi, když se zastavíte také ve stánku Megaflexu. Uvidíte u nás celou paletu plošných i průmyslových laserů, včetně zařízení, která Nenajdete nikde jinde:  

Technické zajímavosti

  • špičkový gravírovací, řezací a popisovací laser TROTEC SPEEDY 400 s pracovní plochou 1000×610 mm, CO2 laserem až do 120W a v provedení FLEXX i s druhým, vláknovým laserem 20W až 50W pro popis kovů. Je to ideální zařízení pro profesionální gravéry, reklamní studia i výrobce předmětů z akrylu, plastů, dřeva a mnoha dalších materiálů. Při digitálním výseku oceníte také jeho kamerový systém i-Cut Vision Pro.
  • vláknové galvolasery MEGAFLEX SHINE, které si obvykle nacházejí své místo při rychlém průmyslovém popisu a značení kovů i plastů.

Nabízíme i možnost pronájmu dalších laserů:

  • kromě již známého nejmenšího stroje RayJet 50 s velmi příznivou cenou od 298 Kč za den si můžete pronajmout též RayJet 300, který kombinuje velkou pracovní plochu i výkon CO2 laseru 60W nebo 80W. Pronajímáme i průmyslové lasery SHINE Fiber s pracovní stanicí.  

Představíme také:

  • širokou paletu deskových gravírovacích materiálů Rowmark
  • spreje a pasty THERMARK pro snadný laserový popis kovů, skla, plastů…  

Ve dnech 7. až 11.10.2013 mezi 9:00 a 18:00 (v pátek jen do 16:00) tohle všechno najdete v pavilonu B, stánek 029.

Abychom se Vám mohli věnovat opravdu v klidu, domluvte si prosím předem schůzku (jiri.dusek@megaflex.cz, nebo tel: 284829696). Obratem Vám zašleme registrační kód pro bezplatný vstup na veletrh.

Těšíme se na shledanou v Brně!   

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny