Kde jsou zákazníci pro orientační systémy TRILINE? Opravdu všude

Na Megaparty jste si mohli prohlédnout zblízka orientační systémy TRILINE, které mnozí z vás již úspěšně prodávají. Některé TRILINE zaujal, ale nejsou si jisti, kde a jak hledat zákazníky. Přitom není nic lehčího, o příležitosti zakopáváme všichni na každém kroku.

Ráno se probudíte a vyrazíte do práce. Ve vašem domě (možná je to nedávno dokončená novostavba) už několikrát zabloudila návštěva, nenašla výtah, ztratila se na parkovišti a když tuhle u sousedů skoro hořelo, napadlo vás, kde tak asi bude únikový východ? Pokud je vám toto povědomé, dům je patrně špatně označen. Oslovte tedy správce, majitele budovy a nabídněte mu orientční systém TRILINE.

orientacni_systemy_triline_flag_vystracka_design

Dole v ulici se usídlila nová firma, ale zatím nemá označenou kancelář ani žádné směrové tabule či venkovní cedule – využijte příležitosti a nabídněte TRILINE EXTERIOR i všechny možnosti značení chodeb a kanceláří (cedulky na dveře nebo zdi, klip na vkládaný papír, jmenovky…).

realiz2

Ordinace, úřady, recepce, hotely…

Pak jdete například k lékaři a nemůžete najít ordinaci, recepci, místnost pro odběr krve. Možná, že nemocnice/středisko, kam chodíte, již označeno je – ale značení je starší, zašedlé a nevýrazné – opět příležitost pro vás.

vysuvna tabule lekari

Na obědě si všimnete, že restaurace na stole nemá stojánky na jídelní lístky, WC jsou sice označeny, ale opravdu dávno, dávno. Slušela by jim nová cedulka. Také se jistě bude často v pohostinství i jinde hodit cedulka „Nekouřit“. Využijte a nabídněte, že jim provozovnu vybavíte.

IMG_6676

V nákupním centru bloudíte pravidelně, nemůžete najít správný vchod ani se vymotat z parkoviště a ten systém, co tu mají, nelze snad ani přečíst a ten design? Škoda mluvit. Kontaktujte majitele/provozovatele objektu a domluvte si zakázku.

Nezapomeňte také na velmi efektivní polotovary PylonySvítící výstrčky, které se hodí téměř všude a jsou skvělou reklamou i upoutávkou.

PYLON LIGHT, výška 2000 mm, šířka 790 mm

Jdete vyzvednout děti do školy, musíte na úřad, do servisu? I zde je spousta možností. Časem se naučíte příležitosti vidět a budou na vás samy volat.

MegaflexParty2014-036

Všude tam, kde je místo špatně nebo dokonce vůbec neoznačeno… Všude tam kde se pravidelně ztrácíte, tam všude patří TRILINE a tím pádem i zakázka pro vás.

Podívejte se na kompletní přehled hotových výrobků, které si můžete objednat

Potřebujete poradit s orientačními systémy TRILINE?

Zatím se v orientačních systémech příliš nevyznáte? Rádi byste je také prodávali a stali se našimi partnery na tomto poli? Napište nebo zavolejte našeho odborníka na Orientační systémy pana Tomáše Peške

Telefon: +420/284 829 696, e-mail:  tomas.peske@megaflex.cz

Rádi vám také zašleme tištěnou verzi katalogu nebo si můžete přečíst další materiály v sekci Megablog – Orientační systémy a dozvíte se víc.

 

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny