Novinka v nabídce Triline: posuvné značení s krytkou

Orientační systémy TRILINE využívají již mnohé nemocnice a různá zdravotnická zařízení. Například oddělení Plastické chirurgie a Gynekologicko-porodnická klinika ve Fakultní nemocnici Královské Vinohrady, Nemocnice Hořovice, Nemocnice na Kladně, nebo Rehabilitační centrum Beroun, Nemocnice Bulovka a další. Velmi si chválí i variabilitu a inovace.

Nyní přicházíme s další praktickou novinkou: posuvné značení, kde se přesunutím plastové krytky sděluje aktuální stav obsazenosti místnosti. Ocení jej například nemocnice pro převlékárny a šatny, ale i jiné provozy, kde jsou kabinky nebo toalety. Hodí se tedy pro obchodní domy, veřejná koupaliště, plavecké bazény, polikliniky. Můžete jim podobné značení nabídnout, rádi vám poradíme či pomůžeme s výrobou.

Kromě prvotřídní kvality a špičkového designu TRILINE je to především flexibilita, kterou mnohá zařízení oceňují. Nemocnice a směnné provozy často využívají různé zásuvné profily, které mají tu výhodu, že je možné měnit jména dle aktuální služby. Systém umožňuje kombinovat hladké profily se zásuvnými tak, že například výměna jmenovky je opravdu snadná a rychlá.

Nebojte se tedy TRILINE nabízet i dalším zdravotnickým zařízením, rádi vám v Megaflexu pomůžeme s výrobou zakázky.

Podívejte se pro inspiraci i do galerie hotových realizací

Také si vždy můžete prohlédnout katalog TRILINE v pdf verzi

Můžete se také vypravit do našeho e-shopu a prohlédnout si kompletní sortiment TRILINE.

Potřebujete poradit s orientačními systémy TRILINE?

Zatím se v orientačních systémech příliš nevyznáte, ale zaujaly vás? Rádi vám také zašleme katalog nebo si můžete přečíst další materiály v sekci Megablog – Orientační systémy a dozvíte se víc.

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny